Celeb

Fogszabályzóval énekel: százezreket költ mosolyára Kis Grófo

G. Sz.

Létrehozva: 2018.06.25.

Többen is cikizték a mulatós királyt fogsora miatt, de nem csak ezért döntött úgy, hogy fogszabályzót használ.

Kis Grófónak zenéje mellett másik védjegye a fülig érő mosolya, amit amikor csak tehet, meg is mutat a világnak. Grófo közösségi oldalát böngészve azonban egy fogszabályzónak látszó tárgyat véltünk felfedezni, és sokat látott szemeink nem is tréfáltak meg minket. Megkerestük az énekest, hogy mesélje el, mióta és egyáltalán miért használ fogszabályzót?

– Jól láttad, egy kivehető és szinte teljesen átlátszó fogszabályzóm van már több mint egy éve. Lehet hordani nappal, éjszaka, és ilyenkor több sínt gyártanak le belőle, amiket hetente vagy tíznaponta lehet cserélgetni – kezdi a Borsnak Kis Grófo, és azt is kifejti, miért volt szüksége a „mosolyjavítóra”.

– Azért döntöttem a fogszabályzó mellett, mert felül az egyik fogam egy kicsit beljebb volt, és egy-két kommentben meg is jegyezték ezt. Mivel azt szokták mondani, hogy mindent a mosolyért, én pedig szeretek minden téren megfelelni a rajongóknak és magamnak is, ezért úgy gondoltam, ha van erre lehetőségem, akkor miért ne vállaljam be. Szerencsére na­gyon jól működik a fogszabályzó, és 2–3 hónap múlva már el is érem a végleges célt, amit kitűztem magamnak – örvendezett lapunknak a Bulibáró, aki külön kiemelte, hogy fogszabályzója semmiben nem korlátozza.

– Ez már nem az a fém szerkezet, amit régen használtak, hanem egy modernebb változat. Ettől lehet énekelni, nem selypítek tőle. Egyébként pedig már gőzerővel készülök az új video­klipem forgatására is, ami július elején készül majd, és már ott is szeretnék sokat mosolyogni – zárta beszélgetésünket Kis Grófo.

Több millióba is kerülhet

Lapunk fogorvos szakértője szerint az ilyen típusú fogszabályzó ára akár az egymillió-kétszázezer forintot is elérheti, de az árat meghatározza a páciens fo­gainak állapota is. Vagyis, ha csak minimális korrek­ciót kell elvégezni – egy-két fogat a helyére húzatni –, az kétszázezer forintba kerül átlagosan. Árban ez az alsó határ. De egy komplikáltabb esetnél akár hét számjegyű is lehet a kezelés végén fizetendő számla összege.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek