Celeb

Dzsudzsák rástartolt Megyeri Csillára

F. Zs.

Létrehozva: 2018.06.01.

Megyeri Csilla azt mondja, hogy csak barátság van közte és a válogatott labdarúgó között. De a közös barátok szerint Dzsudzsák Balázs néhány napja rendszeresen küldözget üzenetet a debreceni lánynak.

Szikrázott a levegő A Nagy Duett sztárja, Megyeri Csilla és a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs között egy pár nappal ez­előtt. Erről fényképes bizonyítékkal szolgált a Ripost című napilap, az egyik olvasójuk ugyanis ti­tokban lefotózta a híres párost egy budapesti étteremben. Csilla és Balázs egy baráti társasággal közösen ejtőzött azon a napon, de furcsa módon nem volt ott Me­gyeri barátja, Zsolti, akivel együtt küzdötték végig magukat a TV2 Ázsia Expressz című műsorában.

Csillával csütörtök este, Ri­chard Demeter divattervező bemutatóján találkozott lapunk munkatársa, aki természetesen a divaton kívül Csilla magán­életéről is kérdezett, és arra is kíváncsi volt, hogy került a híres focista mellé.

– Baráti társasággal volt Balázs, az egyik debreceni barátnőm is annál az asztalnál ült. Én egy másik barátnőmmel érkeztem abba az étterembe, akkor azonnal köszöntünk egymásnak – mi, debreceniek nagyon összetartók va­gyunk –, majd Balázs felajánlotta, hogy üljünk hozzájuk – ma­gyarázza Csilla, aki így folytatja: – Balázst ezer éve ismerem, a volt párom futballista, együtt kezdték az olasz focisuliban, tehát nem vagyunk ismeretlenek egymás számára. De nincs köztünk semmi! – tette hozzá sietve.

Csilla azt is elmondta lapunknak, hogy Zsoltival, a párjával – akivel az Ázsia Expressz című TV2-s műsorban együtt szerepeltek – nagyon jó a kapcsolata, majd fontosnak tartotta elmondani: – Nem vagyok aranyásó k..va!

Csilla barátaival is sikerült ezen az estén beszélgetnünk, akiktől megtudtuk, hogy a tévé­sztár valóban nem hajt a gazdag pasikra, őt sosem a vastag pénztárca, inkább a roman­tikus férfilélek vonzotta. Balázsban azonban – amellett, hogy igen jól keres – megvan az a plusz, ami Csillának imponál.

– Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem! – mondja egy névtelenséget kérő barát. – Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az is biztos! Szerintünk Balázs rástartolt Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan – teszi hozzá a bennfentes.

A Bors a sportolót is szerette volna megkérdezni, hogy mit gondol Csilláról, ám a mene­dzsere azt mondta, hogy a témában nem szeretne nyilatkozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek