Celeb

Albert herceggel bulizott Monacóban Nóra

Bors

Létrehozva: 2018.06.01.

A száguldó cirkusz ászaival és a monacói herceggel ünnepelt a múlt hétvégi futam után egy volt győri származású lány, aki néhány szót még válthatott is II. Alberttel.

Exkluzív élményeket osztott meg közösségi oldalán, majd a Kisalfölddel is a korábban Győrben, ma már Monacóban élő Fördős Nóra, aki a múlt heti Forma–1-es futam után a győztes Ricciardóval és Albert herceggel ünnepelt egy monacói pubban.

Néhány szó a herceggel

Ricciardo hatalmas mosollyal, de végig nagyon szerényen tűrte az okostelefonok állandó kereszttüzét. Majd a sajátjával ô is megörökítette az élményt. – David Coultharddal többször is szóba elegyedtünk. Monaco hercege baráti társaságában hol állva, hol ülve figyelte a bulizókat. Pár órával későbbi távozásakor válthattam a herceggel pár szót. Tavaly még a futball, most a Forma–1 iránti elkötelezettségéről biztosított, rendkívül közvetlen módon. Közben számtalan üveg pukkant a világ egyik legfinomabb pezsgőjéből, a Dom Péri­gnonból. Iyen drágán még sohasem zuhanyoztam!

– A szürkének éppen nem nevezhető hétköznapi monacói élet a száguldó cirkusz ideje alatt fenekestül felfordul – kezdi a jelenleg a hercegségben élő Fördős Nóra. – A várost két hónappal a futam előtt, már március végén birtokba vették a munkások: teljes körforgalmakat számoltak fel, egyirányúsították az utcákat, az összes dísznövényt a városszéli mólóra hordták, mesebeli oázissá varázsolva azt. Ilyenkor vastag drótkerítéssel szövik be a pálya szélét, azaz a hercegség egyharmadát. Ajtók, kapuk százait helyezik el a legkülönfélébb pontokon. Míg a Forma–1 szerelmeseinek ez ha­talmas élményt jelent, ebben a túlzás nélküli labirintusrendszerben újra meg kell tanulnunk élni – avat be Nóra.

Elképesztő a látvány

– Csütörtökön aztán beindul az élet. Az első szabad­edzést követő éjszaka a leghosszabb bulikat rejti, hiszen másnap se pilóta, se szerelő nem dolgozik. Monacóban kivételes módon négynapos a nagydíj, nem merik és nem tudják a falatnyi ország életét három egymást követő napra megállítani – mondja Nóra, aki  igazán pazar helyről, egy hotel tetejéről nézhette végig az idei futamot.

– Míg tavaly szinte a herceg mellől nézhettem a versenyt, egy húsz perccel a kapuzárás előtti telefonhívásnak köszönhetően, idén a Fairmont Hotel tetejéről gyönyörködhettem a híres buszmegállókanyar nyújtotta elképesztő látványban – meséli lelkesen a lány. A Renault F1-es csapatának korábbi vezetőjét, Flavio Briatorét idézi, aki Nórával is megosztotta gondolatait, melyek szerint a nagy múltú verseny mára túlságosan unalmassá, kiszámíthatóvá vált, mintha csak mérnökök játéka lenne. – Ennek ellenére őrületes bulival ünnepeltük délután Daniel Ricciardo győzelmét, de természetesen így lett volna akkor is, ha nem az olasz származású ausztrál végez az élen.

Tánc a győztes Ricciardóval

– Hétfő délután néhányan elindulnak egy félig-meddig rejtett kis strandra, de már csak azok, akikben még maradt erő. A rocksztár Bono házát elhagyva már biztatóak a kiszűrődő dallamok. Bár a közvetlen tengerparti kalyibát szerintem egyetlen balatoni étteremtulajdonos sem irigyelné meg. Nem úgy a fo­gyasztást! – mondja Nóra, aki felidézi: csak egy italra ugrottak be két barátjával, mégis élete legnagyobb és valószínűleg legemlékezetesebb „zsúrjába” sikerült csöppenniük.

– Két óra körül értünk a strandra. Mire kikértük a sörünket, elszabadult a pokol. Eddie Jordan – egykori autóversenyző és csapatfőnök – jelent meg, magához kapva a mikrofont, majd egy széken állva családia­san köszöntötte Albert herceget, akit addig amúgy észre sem vettünk az ebédelők sokaságában. Hatalmas tapsviharban tört ki a tömeg, amint besétált a nagydíj győztese, Daniel Ricciardo – em­lékszik a lány. A volt McLaren-pilóta, David Coulthard  a spontán felállított színpad elé lökdöste a 76. nagydíj győztesét, közben Eddie Jordan a dobok mellől diktálta az ütemet. A vendégek a székekre, asztalokra felugorva perdültek táncra. – A tömegben Coulthard és Ricciardo közé szorulva táncoltam végig Tina Turner Simply the Best című klasszikusát. Csodálatos volt ilyen közelről megélni ezt a felhőtlen boldogságot. Akiket milliók csodálnak a világ minden részén, most egyszerű emberként mellettem, velem együtt táncoltak, élték meg a pillanat örömét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088836_auto_resized.png
origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711671913
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17002594_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

11 egyszerű muffin recept, ha gyorsan valami sütire vágysz!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089945_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083836_auto_resized.jpg
vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711671913
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088339_auto_resized.jpg
travelo.hu

Húsvét közeledtével virágba borul az Adria Királynője Horvátországban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711671913
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090363_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ennél cukibb ma már nem lesz: így örül Puskás Peti mesedalának csöpp kisfia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073487_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nem normális" - Harry herceg kiborító viselkedésére szavak sincsenek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...