Celeb

15 évvel fiatalabb pasinak szül Brigitte Nielsen

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2018.06.01.

Képtelen rivaldafény nélkül létezni Brigitte Nielsen. Az 1980-as évek szexikonja 54 évesen is a divatnak és fény­űzésnek él, minden vágya, hogy a figyelem középpontjában legyen. Talán ez magyarázza a dán-olasz szépség merész vállalását: a napokban bejelentette: ötödik gyermekével várandós. A fiatalkorában a Playboy címlapján is feszítő, 185 centiméter magas Brigitte nem tud megöregedni, testét edzéssel és szépségszalonba járással tartja fitten. Lelki fiatalságáról ötödik férje, a nála 15 évvel fiatalabb Mattia Dessi gondoskodik. Kapcsolatukat hangos veszekedések és nagy egymásra találások jellemzik.

Hogy lehet, hogy túl az ötödik ikszen is így pezseg ez a nő?

Brigitte fiatalon került a show-bizniszbe, 22 éves volt, amikor 1985-ben berobbant a Vörös Szonja című filmmel, ahol Arnold Schwarzenegger oldalán játszott. A csinos lány sorra kapta a kisebb-nagyobb szerepeket, közben kipróbálta magát énekesnőként és műsorvezetőként is. Falta a férfiakat, még mielőtt híressé vált volna, megházasodott, majd egy év múlva el is vált Kasper Winding zeneszerzőtől, akitől egy fia született, Julian, ő már 34 éves. Férfiak százai udvaroltak Brigitte-nek, köztük Sylvester Stallone is: nem volt kérdés, hogy a befutott színész hódításának engedjen. 1985-ben házasodtak össze, ezután két filmben is közösen szerepeltek: a Rocky IV-ben és a Cobrában. Bár Brigitte nem hitt a plety­káknak, miszerint Stallone megcsalta őt, mégis hamar kiderült, hogy nem illenek össze, alig két év múlva elváltak. Ezután Sébastien Copeland, majd Raoul Meyer felesége volt, utóbbival két gyerekük lett. Házasságon kívül is született egy gyermeke Mark Gastineau amerikaifutball-játékostól.

A napokban közzétett fotóját elnézve, igencsak a terhessége végén jár, heteken belül megszülethet Mattia Dessivel közös első gyermekük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek