Celeb

Végrehajtóhoz fordult Pécsi Ildikó Pártos Csilláék miatt

Bors

Létrehozva: 2018.05.28.

Forrás: Bors

Úgy tűnik, a színésznő bármennyire is örömhírként fogadta, hogy jogerős ítélet született Pártos Csilla és volt férje, Szűcs Csaba régóta húzódó pere kapcsán - melynek értelmében Csillának a gyerekével, Csabával el kell hagynia egykori közös otthonukat, mégsem örülhet.

A Borsnak még úgy nyilatkozott Pécsi Ildikó: “Most le­szek 78 éves, épp a születésnapomra jött a jó hír. Örülök, hogy az évek óta tartó jogi hercehurcának nemsokára vége. Nagy ajándék, hogy a születésnapomat nyugodtan tölthetem”. 

Úgy tűnik azonban, Pártosék továbbra sem hagyták el a lakást, így Pécsinek és ügyvédjének keményebb módszerekhez kellett folyamodnia:

“Mielőtt a végrehajtóhoz fordultunk volna, elküldtük nekik az ügyvédi felszólítást is az önkéntes teljesítésre, de nem történt semmi. Innentől kezdve már a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból. A jogerős bírósági ítélet folytán a végrehajtás érvényben van, azt semmilyen egyéb per nem szakította meg” - magyarázta a Blikknek dr. Magyar György, a művésznő ügyvédje. Pártos ügyvédje azonban arról számolt be: ők még semmilyen iratot nem kaptak a végrehajtóktól.

A végrehajtó - jegyzi meg a lap - helyszíni ellenőrzés után pénzbírságot is kiszabhat, de akár rendőrök segítségét is kérheti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek