Celeb

Otthon gyerekei etetik A Konyhafőnök nyertesét

kbv

Létrehozva: 2018.05.13.

Egyszer már hazaküldték a versenyből, súlyos madárfóbiája ellenére megküzdött egy bontatlan, tollas szárnyassal, majd’ az egész forgatást végigsírta a stressztől, mégis A Konyhafőnök Szuperdöntőjének egy­értelmű győztese lett Nagy Eszter. A kétgyermekes anyuka a második évadból esett ki, és azóta is arra vágyott, hogy újra megmutathassa magát a zsűrinek. Eszter gyerekkorában kezdett a konyhában kotnyeleskedni, ma pedig már azt tervezheti, hogy részt vesz egy franciaországi mesterkurzuson a tízmillió forintos nyereményéből.

– A legnehezebb kétségkívül az volt, amikor betolták elénk a pucolatlan fácánokat. Nem tudtam, hogy sírjak, hányjak, vagy hagyjam ott az egészet. Irtózom a szárnyasoktól, még egy galambtól is félek. Még ma is felfordul a gyomrom, ha arra a versenynapra gondolok. Az enyém ráadásul még meleg volt! – mondta lapunknak az RTL Klub műsorának nyertese, akivel a második évad óta nagyot fordult a világ: részben felhagyott „polgári” foglalkozásával, és séfként dolgozik.

Ám otthon a konyhában mostanában nem igazán jeleskedik.

– Természetes, hogy édesanyaként korábban mindennap főztem a gyerekeimnek, de amióta a munkámban is ezzel foglalkozom, ez el-elmarad. De nagyon szerencsés vagyok, a 11 éves Aliz és a 9 éves Erik is imád főzni. Hétvégente gyakran lepnek meg grillhúsokkal, rántott hússal vagy salátákkal, ezeket már profin készítik – büszkélkedett az anyuka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek