Közmunkások gyártják Roberto nokedlijét

Közmunkások gyártják Roberto nokedlijét

mulatós
PUBLIKÁLÁS: 2018. május 29. 16:45
Nincsen nokedlinagykövet nokedli nélkül - vallja Roberto. A galuska mániás mulatós sztár annyira komolyan veszi a kinevezését, hogy elérte kedvenc eledele kereskedelmi forgalomba kerülését. Ráadásul van képe hozzá, hogy saját arcával díszitett csomagolásban kínálja pörkölthöz való portékáját.
Bors

– Büszkén jelentem piacra került közmunkaprogram keretén belül működtetett tésztaüzemünk új terméke, a Roberto által fémjelzett nokedli tészta – újságolta Mizser Zsolt, Tiszadada polgármestere. 

– Egy kollégám addig kísérletezett, amíg végül sikerült ezt a terméket előállítanunk. Nem volt olyan egyszerű, mert ez vastagabb tészta. Két napig kell szárítanunk a számítógép vezérelt szárítókamrában, de az sem mindegy hány fokon. A száraztészta legnagyobb trükkje a szárítás. Illetve hogy kifejezetten ragaszkodtunk a hagyományos összetételhez, a tojáson és liszten kívül más alapanyag nincs. Van két tyúkfarmunk, így gyakorlatilag a tojást is magunknak állítjuk el, naponta 4000 friss tojással látnak el a baromfik – büszkélkedett az összetartó település polgármestere. Nála már csak maga az ötletgazda, Roberto büszkébb.

– Nem gondoltam volna annak idején, hogy a kilincsre fagyott kakasból készült pörkölt valaha is a nevemmel márkázott nokedlivé növi ki magát. Remélem minél többen megkóstolják, és rákapnak. Mottóm, hogy galuska a hosszú élet titka, Ezért mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy az egészsége és nyugalma megőrzése érdekében legalább heti 1-2 alkalommal fogyasszon nokedlit! – kommentálta a tésztaipart alapjaiban megrengető hírt a a Sláger Tv sztárja.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.