Celeb

Fia lakását kapta szülinapjára Pécsi Ildikó

H. G.

Létrehozva: 2018.05.19.

<p>Pártos Csilláék hamarosan kiköltöznek az ingatlanból.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Hamarosan véget ér­het Pártos Csilla és volt férje, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere – tudta meg a Bors. A volt házaspár öt éve nem tud megegyezni a va­gyon elosztásáról, mivel Pártos a fiukkal eddig nem akart kiköltözni az egykor közös otthonukból. Nemrég azonban jogerős ítélet született arról, hogy Csillának a gyerekével, Csabával el kell hagynia a la­kást, és az erre adott határidő a napokban jár le. A kiköltözés elérhető közelségbe hozta a peres felek megegyezését.

A jó hírt a volt férj édesanyja, Pécsi Ildikó is hallotta, és ajándékként fogadta. A Kossuth-díjas színésznő ugyanis pünkösd napján ünnepli születésnapját. 

– Most le­szek 78 éves, épp a születésnapomra jött a jó hír. Örülök, hogy az évek óta tartó jogi hercehurcának nemsokára vége. Nagy ajándék, hogy a születésnapomat nyugodtan tölthetem – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó.

A hírrel kapcsolatban Szűcs Csaba jogi képviselője, Ko­máromi Viktória a következőt mondta.

– Különböző bí­rói fel­hí­vá­sokra a felperes keresetmódosítást nyújtott be. 

Úgy tudni, ebben részben az áll, hogy az egykori közös ingatlant a volt férj ajándékozás címén édesanyja, Pécsi Ildikó színésznő nevére íratta. Ennek megfelelően a volt műsorvezetőnőnek nincs jogcíme a lakásban tartózkodni. A kereset többek között azt is taglalja, hogy Szűcs Csaba és Pécsi Ildikó lakásajándékozási ügye mennyire volt jóhiszemű. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek