Celeb

Elhagyta fiatal barátnője a nagybeteg Orbán Józsit

H. G.

2018. május 15. kedd 05:20

A zenészt már csak barátai segítik a bajban, ők hordják kezelésekre is.

Forrás: Czerkl Gábor

A legnagyobb szükségben lépett ki az idős zenész életéből huszonöt évvel fiatalabb barátnője. A ze­nész hetek óta nem látta Andreát, aki 15 évig volt a támasza.

Már nem alkot egy párt Orbán Józsi és csinos barátnője, Andrea – tudta meg a Bors. A 100 Folk Celsius énekesének „védőangyala” el­röp­pent, nincs már a zenésszel. Orbán végtelenül elkeseredett, hiszen épp most lenne rá a legnagyobb szüksége, miután súlyos betegségből lábadozik.

A Paff, a bűvös sárkány és még sok sláger előadója októberben az utcán lett rosszul, on­nan kellett kórházba vinni. Ki­derült, hogy tüdőrákja van, az agyában áttétek is képződtek. Azóta szerencsére sokat javult az állapota, a kemoterápia és a speciális kezelések hatására a tu­mor állítólag teljesen eltűnt az agyá­ból, és már a tüdődaganata is visszahúzódóban van. A ze­nész szomorúan mesélt lapunknak elhagyatottságáról.

– Sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam – panaszolta Orbán Józsi. – Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta. A sok fekvéstől le­gyen­gültem, nincs erőm járni. Ebben sokat segít a gyógytornász.

A zenészt most barátai viszik kezelésekre és gyógytornászhoz, míg korábban csinos barátnője, Andrea segítette, akivel az Omega koncertje után, a Papp László Arénában rendezett afterpartyn lépett először a nyilvánosság elé.

Ott még minden rendben volt közöttük, a Bors akkor azt is megtudta, hogy régóta ismerik egymást, és hogy a „védőangyala” nem is olyan fiatal, mint amilyennek sokan nézik, hiszen már 43 éves.

– Józsival tizenöt éve ismerkedtünk meg a Fészek Klubban – mondta pár hete a Borsnak Andrea. – Azóta kisebb-nagyobb szünetekkel, de együtt vagyunk. Igyekszem segíteni mindenben, ha tehetem, ott is alszom nála.

Ha nem érek rá, a barátok viszik kezelésekre. A kemoterápia előtt és alatt igyekeztem annyit vele lenni, amennyit csak tudtam. Nagyon örülök, mert úgy néz ki, használ neki a hagyományos terápia, Józsi jobban van tőle, jobbak a leletei is.

A helyzet azóta megváltozott,  Andrea már nem kíséri kezelésekre Orbánt. Pedig nagy szüksége lenne most rá lelkileg és fizikailag is.

– Most gyógytornán voltunk Józsival, végre javulóban van az állapota, még az erőnlétén kell dolgozni – mondta a Borsnak Benkő László fia, Balázs, aki évtizedek óta a jó a zenész barátja.

– Nem mondom, hogy Józsi jó be­teg, inkább elég rossz, naponta meg kell vele küzdeni, mert nem akar fölkelni. Márpedig ahhoz, hogy felerősödjön, sokat kell mo­zognia, tornáznia. Szerencsére ebben rengeteget segít neki a gyógytornász. Reméljük, a párja elvesztése nem veti vissza Orbán Józsit a gyógyulásban.

Küzdelmes felvételek

Úgy tudjuk, más miatt is meg kellett küzdenie a barátainak Orbán Józsival. Nagy nehezen sikerült csak felvenni vele a lemezét, amelynek minden új dalát ő írta. Mivel a végére kicsit elfogyott a zenész ereje és a lelkesedése, helyette Benkő Balázsnak kellett felénekelnie rá négy dalt.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szilágyi Liliána évekig beszélt a borzalmakról, miért nem figyelt fel rá senki?

888.hu

Iraki külügyminiszter: csaknem négyezer iraki állampolgárt szállítottak haza Fehéroroszországból

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

szoljon.hu

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek