Celeb

Titkos szerelme miatt falt korábban Molnár Anikó – Látványosan lefogyott - fotók

Bors

2018. április 10. kedd 05:00

Molnár Anikó több mint tíz kilótól szabadult meg, és egyre inkább emlékeztet egykori önmagára. Lapunknak elmondta, hogy korábbi hízása és mostani fogyása mögött is egy hosszú, eltitkolt kapcsolat áll.

Mintha a régi bombázó tért volna vissza a ValóVilág Villából, úgy néz ki Molnár Anikó legfrissebb szelfijén. A Face­book-oldalára feltöltött képen alig ismer rá, aki az utóbbi években látta túlsúlyosan, kikerekedve.

– Voltam egy időben százöt kiló is, de egyszerűen nem volt motivációm arra, hogy tornázzak, és leadjam a túlsúlyom – ismerte be az egykori Nagy Ő, akinek mostani, látványos fogyásában egy nagy szakítás is közrejátszott.

– Öt évig együtt voltam valakivel, de boldogtalan voltam ebben a kapcsolatban. Emiatt állandóan nassoltam, este tizenegykor még spagettit zabáltam, és csak úgy gyűlt rajtam a bánatháj. Két hónapja úgy döntöttem, lezárom ezt a kapcsolatot, mert hiába az együtt töltött évek száma, ha két ember nem teszi egymást boldoggá, ki kell lépni belőle – vallott titkos viszonyáról, és a szakításról az egykori tévészereplő, aki máris tíz kilóval könnyebb.

– A környezetem egy ideje mondogatja, hogy fogytam, de én nem látom a változást. Tény, a nasit elhagytam, de majd ha feljönnek a régi ruháim, talán akkor elhiszem, meglátom én is. A cél még mínusz tizenöt kiló – tette hozzá Anikó, akinek fogyásában egy betegség is közrejátszott.

Nagyobbnak látja magát

Tizenhat évvel ezelőtt, a Való-Világ 2 szereplőjeként ismerhettük meg Molnár Anikót, aki magas, szőke, kék szemű bombázóként hamar a férfiak szívébe lopta magát. Ezután a Nagy Ő című realityben versengtek a kegyeiért a férfiak. Ilyen népszerűség mellett senki sem gondolta, hogy az akkor 27 éves lánynak komoly testi-lelki gondjai vannak. Molnár Anikó úgy érzi, a valóság­show óta küzd a testképzavarral.
– Amikor a villában voltam, rengetegen bántottak a súlyom miatt, pedig akkor még egyáltalán nem láttam magam kövérnek vagy nagydarabnak. De túl sokan, túl sokszor mondták, így végül elhittem – emlékezik.
– Amikor nagyon vékony voltam, akkor is dagadtnak láttam magam. Nem látom, amikor fogyok, csak az ellenkezőjét. Nem reális képet látok a tükörben. Régóta tudom, hogy testképzavaros vagyok – vallott betegségéről az egykori tévészereplő.

– Pár hónapja inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam, van egy tiltólistám arról, mit nem ehetek, de sajnos nem mindig sikerül ezt betartani. Olyankor hányinger, hasmenés gyötör, de most már jobban odafigyelek erre, és a sportot is bevezetem az életembe. Szakítása után pedig Anikó szíve is nyitva áll, bár 42 évesen már lemondott a családalapításról.

– Rájöttem, hogy nem csak a sikertelen párkapcsolataim miatt nem vállaltam gyereket. Kissé önzőnek tűnhet, de bevallom, szívesebben élem a kis életem, mintsem hogy egy má­siik élet felelősségét a vállamra vegyem.    

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637201_auto_resized.jpg
origo.hu

Ismert tévés lehetett Kucsera Gábor szeretője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11882_resized.jpg?avcount=1675712707
origo.hu

Porig rombolt városok, halottak, szenvedő emberek - felfoghatatlan felvételek a török földrengésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637473_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Megint egy értelmetlen halál" – a csütörtökön eltűnt Botond holtteste egy erdőből került elő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637703_auto_resized.png
hirtv.hu

Az autópályát is feltépte a földrengés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637451_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megható üzenettel posztolt újabb apa-lánya fotót Rácz Jenő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15635901_auto_resized.jpg
vg.hu

Sírva kért segítséget Törökországnak a legendás kapus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11883_resized.jpg?avcount=1675712707
origo.hu

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg, többen rosszul lettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637309_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kínai kaja házilag: így készül a ragacsos szezámmagos csirke

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15637617_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Azt pletykálják, ez az ismert tévés lehetett Kucsera Gábor szeretője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634246_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 milliárddal verte át Los Angeles gazdagjait egy magyar, aki a pénzből megvette Kylie Jenner kastélyát és Lamborghinijét is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15636342_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Esztergomi gyilkosság: megdöbbentő részleteket árult el a gyilkos apja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/foaPCvLFmEe-00z9IK8xMSeVHxbk4MgJPLWLSYxij7Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZhYTk5MDUwZThmODRlYzhhZGE1NGFiMmZiMjFjNWVh.jpg
Gondoskodás

Idősgondozónak állt a hitelcsapdából kilábalt Neoton-sztár

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/9gT_71P6eqh8Aazcg9OpIVCiMOTfPqIo_sUZy8qGrrQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzljYjQ1OGI1ZDUyNDQ1MmQ5ZDI5MzUxZDc1MjNjMzQz.jpg
Szóbeszéd

Azt pletykálják, ez az ismert tévés lehetett Kucsera Gábor szeretője