Celeb

Csúcsgázsiért sem maradt a Dallasban a sorozat Pamelája

Bors

Létrehozva: 2018.04.08.

Április 2-án volt negyven éve, hogy az amerikai CBS csatorna műsorára tűzte minden idők egyik legnépszerűbb sorozatát, a texasi olajmágnások életéről szóló Dallast. Samanthát, Pamelát, Lucyt, Jockey-t, Bobbyt, Rayt és Cliffet hamar a szívébe zárta a közönség. Az őket alakító színészek népszerűek és gazdagok lettek, épp ezért okozott általános megdöbbenést, amikor kilenc évvel a sorozat indulása után Pamela, azaz Victoria Principal felmondott. A színésznő a sorozat évfordulója kapcsán több interjút is adott, a legtartalmasabbat az Entertainment Weekly című orgánumnak, és mindegyikben őszintén beszélt döntése hátteréről.

– Néhány kulcsfontosságú író elment, emiatt laposabb lett a történet – mondta, hozzátéve: egy idő után már nem érezte jól magát a forgatásokon, és ahogy lenni szokott, a pénz is szerepet játszott a távozásában. A producerek először fizetésemelést ajánlottak neki, amit később visszavontak, majd miután rádöbbentek, Victoria komolyan gondolja a  felmondását, olyan szerződést ajánlottak neki, amellyel ő lett volna a korszak legjobban kereső színésznője.

– Álmatlan éjszakák sora után nemet mondtam, megalázónak éreztem, ahogy kivitelezték az egészet. Eljöttem – emlékezett a színésznő, aki nem bánta meg a döntését, mégis élete szép időszakának tekinti a Dallast. A 68 éves Principal azóta felhagyott a színészettel, az arcplasztika rabja lett, betört a kozmetikai piacra, és egyedül él hatalmas birtokán, miután gyereke nincs, házasságai pedig válással végződtek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek