Celeb

VV Fanni családjának ügyvédje: Kezd összeállni a mozaik

Bors

Létrehozva: 2018.03.02.

Egyre közelebb kerül a rendőrség ahhoz, hogy kiderítse: mi is történt azon a bizonyos novemberi napon, amikor VV Fanninak nyoma veszett.

Köze lehet az egykori ValóVilág-szereplő eltűnéséhez annak egyik barátnője is - a Blikk információi szerint az ügyben kirendelt szakértőnek is ez a véleménye, de Fanni édesanyja is erre utalt a lapnak:

"Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van" - magyarázta a gyászoló asszony.

Dr. Lichy József, a család ügyvédje azonban láthatóan bizakodó: a nyomozók munkáját dícsérte, és arra utalt, egyre közelebb kerülnek a hatóságok ahhoz, hogy kiderítsék, mi történt VV Fannival. "Én ilyen profi rendőri munkát talán még soha nem láttam. Bevetik a ma megtalálható legjobb csúcstechnikát, és a nyomozói munka is minden apró részletre kiterjedő. Legjobb tudomásom szerint, ha nem is őrült gyorsasággal, de egyre jobban kezd összeállni a mozaik minden darabja" - nyilatkozta a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek