Celeb

Tóth Gabi párja: Már vágyom arra, hogy családom legyen

Bors

Létrehozva: 2018.03.22.

Krausz Gábor régen nagy csajozós volt - mára azonban lecsillapodott.

Az énekesnő és a sztárséf Krausz Gábor a közelmúltban tudatták a nagyvilággal: egy párt alkotnak. Eddig teljes az összhang közöttük, és reméljük, Gabi is pont arrafelé tart az életében, amerre Krausz, aki - a Storynak tett szavai alapján - már készen áll a családalapításra.

Mint mesélte, a séf korábban igen mozgalmas életet élt, pláne, ami a csajozást illeti - az egyik ok, amiért szakácsnak ment, mert ott jól lehet csajozni -, ám mostanra lenyugodott.

"Kiéltem magam, elég is volt. Most, 36 évesen már vágyom arra, hogy családom, igazi otthonom legyen. (...) Eddig mindig ott volt az otthonom, ahol az ágyam. Apám az én koromban már kétgyerekes édesapa volt, én tőle nagyon lemaradtam" - magyarázta, hozzátéve: "Korábban nem akartam a csóróságomra, erre az életformára megnősülni, családot alapítani, most kezdtem igazán anyagilag és egzisztenciálisan is összeszedni magam."

Persze mindez még nem azt jelenti, hogy készülhetünk az újabb sztáresküvőre, esetleg babára - ugyanakkor Gábor szavaiból az jön le: bizony már mindkettőt sokkal jobban el tudja képzelni az életében, mint pár évvel ezelőtt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek