Celeb

Tönkrement Pintér Tibor ráncfeltöltése

K. Sz.

Létrehozva: 2018.03.23.

<p>Újabb beavatkozásra lesz szüksége a színésznek, hogy kisimuljon az arca.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Feltöltette a szemkörnyéki ráncait Pintér Tibor. A színész számára mindennél fontosabb a jó megjelenés, hiszen az ő testét sem kíméli az idő.

Egyre gyakrabban fekszenek kés alá férfi hírességeink is, hiszen egy bizonyos kor után ők is szeretnének fiatalosak és csábítóak maradni.

Sokuk kellemetlennek tartja vállalni a plasztikát és egyéb be­avatkozást, nem úgy Pintér Tibor, aki kizárólag a Borsnak vallotta be: volt már szépészeti beavatkozása.

– Számomra nagyon fontos, hogy a Nemzeti Lovas Színház vezetőjeként jó legyen a megjelenésem, hiszen a nézők vonzó és szép embereket akarnak látni a színpadon. Persze engem sem kímél az idő, 44 éves vagyok, sokak szerint jól tartom magam, de tavaly úgy döntöttem, kicsit fel kell frissíttetnem a külsőmet.

A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai előtt döntöttem el, hogy vállalok egy szépészeti be­avatkozást, és feltöltetem a szemem környékét. Az eljárás rendben zajlott, azonban az emberek kis százalékánál előfordulhat, hogy a töltőanyag nem oszlik el rendesen és összegyűlik az arc egy-egy pontján.

Velem is ez történt, ezért hamarosan egy újabb plasztikai műtétre szánom rá magam, ahol korrigálják ezt a hibát és frissebbé teszik ezt a területet – mondta Tibor.

A színész a következő napokban veti alá magát a beavatkozásnak, mint mondta: nem szeretne ebből rendszert csinálni, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jövőben egy nagyobb műtétbe is belevágjon.

– Komolyabb átalakításra nem lennék hajlandó, kivéve talán az orromat szabatnám át. Az arcomhoz képest nagy, de még gondolkodom rajta, hogy meglépjem. Nem akarom eltorzítani magam, hiszen a színházam és én is azt hirdetem: ép testben, ép lélek.

Ugyanezt a színészeimtől is következetesen elvárom, s ennek érdekében hetente többször já­runk együtt konditerembe, továbbá táplálkozási tanácsokat is adok nekik, hogy minél egészségesebbek le­gyenek.

Az írásunkhoz kapcsolódó véleményt itt olvashatja el!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek