Celeb

Újra sztárt csinál a kutyájából Kalamár Tamás

ND

Létrehozva: 2018.02.04.

Ki ne emlékezne a Barátok köztben gyakran feltűnő kedves kutyaszereplőre, Bercire? Talán kevesen tudják, de ő a sorozat akkori producere, Kalamár Tamás kutyája volt. Bár Berci már az örök vadászmezőkön szaladgál, a sikerkovács életében újra megjelent egy bűbájos négylábú, Dandy, az örökmozgó retriever, akit a tévénézők is megismerhetnek az Oltári csajok című sorozatból.

– Ahol kutya és gyerek van, ott magas a cukisági faktor, nem csoda, hogy Dandy feltűnése a stábot is teljesen elvarázsolta – mesélte Kalamár. – Mindenki az első pillanatban rákattant, néha alig tudtunk vele forgatni, mert helyette inkább gyömöszölni, simogatni akarták. Mondjuk, a nyitójelenetnél maga Dandy nehezítette meg a dolgunkat, ugyanis annyira izgett-mozgott, hogy gyorsan föl kellett vennünk, ahogy az ajándékdobozból előbújik.

Dandyt a szerepe szerint Márk gyermekének, Noéminek adja ajándékba a hajóútról hazatérő édesanyja. Az anyukát az X-Faktorból ismert énekesnő, Danics Dóra alakítja, aki testhezálló módon a sorozatban is egy Bianca nevű énekesnőt játszik. „Vigaszdíjként” adja a kiskutyát a lányának, mert ideiglenesen eltűnt az életéből és az addig sosem látott édesapja gondjaira bízta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek