Celeb

Újra megsérült Szilágyi István - de ki törte el Lópici Gáspár ágyékcsontját?

P. J.

Létrehozva: 2018.02.03.

Forrás: Móricz István

Rejtett számról kaptunk telefonhívást, a vonal túlsó végéről női hang jelentkezett, hogy elmondja, áldatlan állapotokat tapasztalt Szilágyi Istvánnál.

– Valami nincs rendben István bácsinál. Tegnap ottjártunkkor a fia összevissza beszélt, azt mondta, hogy ott volt a rendőrség, az apja pedig rángatózott. Szerinte túl sok altatót vettek be a szülei. A színésznek, ahogy láttam, meg volt egy kicsit sérülve a feje, a lába pedig kék-zöld volt, mintha megrúgták volna – közölte kétségbeesetten a telefonáló.

Természetesen azonnal tárcsáztuk Szilágyi telefonszámát, de nem reagált a hívásokra, ezért meglátogattuk. A ház kapujához érve összetalálkoztunk a színész feleségével, Humenyánszky Jolánnal, akinek elmondtuk, amit a telefonálótól hal­lottunk. Heves tagadásba kezdett.

– Ebből egy szó sem igaz. Peti nem bánt minket, soha nem bántott, és a férjemnek sincs semmi baja. Hagyják végre békén a fiamat, ő nem tett semmit! Az igaz, hogy szedünk altatót, de azt az orvos írta fel, mert máshogy nem bírnánk aludni – mondta az államilag is elismert szobrászművész, akitől megkérdeztük, ki tudná-e hívni a férjét a kapuhoz, hogy beszélhessünk vele. – Nem tud most felkelni. Megint elesett, és eltört az ágyékcsontja... – bökte ki Jolán, de további részleteket nem közölt.

Ekkor megjelent a kapuban Szilágyi Péter is, aki beinvitált minket – saját szavaival – „az ő mátrixába”, hogy megbizonyosodjunk arról, minden rendben van az apjával. A házban a Lópici Gáspárt megformáló művész csendben kanalazgatta a levesét, míg fia előadást tartott a mátrix fogalmáról, a börtönben eltöltött időről és sok olyan dologról, aminek semmi köze nem volt a kérdéseinkhez. Amikor a szülők akartak hozzánk szólni, hangosan figyelmeztette őket, ne merjenek a szavába vágni. Távozásunkkor még megfenyegetett minket, hogy ha a továbbiakban is írunk róluk, bosszút fog állni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek