Celeb

Ügyvédet hallgatnak ki a nyomozók VV Fanni elrablásáról

uv

2018. február 14. szerda 04:10

A Bors úgy tudja, minden szerettétől eltiltották a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót. Mi több, a rendőrség védőcserét javasolt, így elképzelhető, hogy ügyvéd nagybátyjával is megszakad a kapcsolata.

Több mint két hónapja van előzetes letartóztatásban az egykori dunaújvárosi képviselőjelölt, B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A Bors úgy tudja, a budapesti Venyige utcai börtönben a hajdani politikust senki sem látogathatja, és elfogása óta nem látta szeretteit, és nem beszélhetett velük.

Ahogy azt korábban megírtuk, a rendőrség folyamatosan azon dolgozik, hogy minél hamarabb kiderüljön VV Fanni eltűnésének teljes háttere. Ehhez persze az is szükséges lenne, hogy a gyanúsított beszéljen. A családtagoktól, szeretteitől való elzárás az egyik legerősebb pszichikai fegyver a rendőrség kezében. A legtöbb esetben pár hónap után önként vallanak a gyanúsítottak, B. László esetében is ezt az áttörést várja a rendőrség.

B. László összetartó, szerető családban nőtt fel. És az, hogy teljesen elzárták a családjától, senkivel nem kommunikálhat, olyan, mintha egyszerre vesztette volna el a szüleit, testvérét és nagyszüleit. Hiányuk napról napra elviselhetetlenebb lesz számára. Így elképzelhető, hogy hamarosan megtörik.

A Bors tegnap megkereste a gyanúsított nagyszüleit is, akik összetörten, könnyeikkel küszködve közölték, hogy épp elég nagy a fájdalmuk, nem szeretnének nyilatkozni a családot ért megpróbáltatásról. 

A rendőrség továbbra is éjjel-nappal keresi az egykori valóságshow-szereplő holttestét, és folyamatosan kihallgatják a hajdani politikust, de emellett újabb fordulattal állt elő a hatóság. Lapunk legfrisebb információi szerint ugyanis a nagybácsi ügyvéd helyett a rendőrség másik védőt kérvényez, és dr. Brodmann Pétert a továbbiakban tanúként akarja meghallgatni. De ennek vajon mi lehet az oka? – merül fel rögtön a kérdés.

– Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, ami nem mint védő jutott a birtokába, hanem már alapvetően érdemi információkkal rendelkezett. Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre – magyarázta el a fordulat mögöttesét dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász. 

Mint köztudott, kamerafelvételek bizonyítják, hogy 2017. novemberében VV Fanni bódult, avagy már halott testét B. László autóba teszi. Napokkal később egy B. László által bérelt kocsiban a rendőrség a lány vérét is megtalálta. A gyanúsított azt már bevallotta, hogy video- felvételeken ő szerepel, de a gyilkosságot tagadja, így Fanni holttestének kiléte a mai napig rejtély.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

hirtv.hu

30 ezer gyanúsítottja is lehet a németországi gyermekbántalmazási ügynek

vaol.hu

Egy magazin szerint az őriszentpéteri Pajta étterem akár a Michelin-csillagra is esélyes lehet

origo.hu

A gamerek tizede már átállt a Windows 11-re

nemzetisport.hu

Női kézi Európa-kupa: bravúros győzelem, továbbjutott a DAC

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

nemzetisport.hu

PL: Szalah és Mané távollétében is simán nyert a Liverpool

borsonline.hu

Ezek voltak a magyar apa utolsó szavai, mielőtt vonat elé ugrott 6 éves lányával

origo.hu

Orbán Viktor: Kemény küzdelem után - fotó