Celeb

Tévésorozat főszereplőjeként tér vissza Gesztesi

Bors

Létrehozva: 2018.02.05.

Túl a mélyponton!

Noha a színházba járók gyakran találkozhattak vele az utóbbi időben is - hála a A miniszter félrelép címszerepének -, de a tévék képernyőjéről, a sorozatok világából 2015-ben eltűnt Gesztesi Károly, miután távoznia kellett a Jóban Rosszbanból. Novemberben a Borsnak már pedzegette, hogy benne van a levegőben a visszatérése, ám még csak rejtélyesen fogalmazhatott a színész a jövő lehetőségeiről: "Komoly feladatom lesz. Kétéves szerződést írtam alá, úgy látszik, konzerválni akarnak, aminek csak örülök, mert én sem arra készülök így majdnem 55 évesen, hogy visszavonuljak."

Most azonban már elárulhatta, miként is láthatjuk újra a tévében: "Ismét sorozatban szerepelek! A héten kezdődnek a castingok, én leszek a főszereplő" - nyilatkozta a Blikknek, hozzátéve: valóban pokoli volt az elmúlt időszak, de mára talpra állt.

"Érdemes volt alászállnom a pokolra, mert pozitív szemléletet kaptam az élettől. Magamnak akartam bizonyítani és megtanultam, a pozitív gondolkodás bevonzza a jót, újra felfedezett a szakma. Amikor a legmélyebben voltam, rájöttem, a legfontosabbat veszítettem el: a hitelemet. Nem akartam dumálni, ígérgetni, amit korábban sajnos elhamarkodottan megtettem, hanem csak dolgozni a becsületemért, amit majdnem eltékozoltam."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek