Celeb

Tenya: nem izgat a szadomazó

Bors

Létrehozva: 2018.02.14.

Pintér Tibor, azaz Tenya a TeleNovellának adott interjút a Szabadság ötven árnyalata című film premierje előtt, ahol arról mesélt, hogy bár nem zárkózik el tőle, a szadomazó nem hozza kimondottan lázba, ugyanakkor nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egyszer részt vegyen egy ilyen játékban - számolt be róla a Blikk.

– Nekem nincs ilyen fétisem, de belefér. Én szerintem még soha életemben nem korbácsoltam meg senkit és engem sem más. Ha jól emlékszem, egyszer kötözött ki a csajom, csak elszakadt a kötél. A lényeg az, el tudom képzelni, hogy én is részt vegyek, belemenjek egy ilyenbe - közölte Tenya.

- A szadomazó rész engem speciel nem izgat, de tudom, hogy sok férfi társamat, sőt, a nőket is érdekli – vélekedett a színész, aki azt is elárulta, hogy egy szép fehérnemű már képes beindítani őt.

Pintér szerint a nők még manapság sem mernek beszélni a legtitkosabb vágyaikról, ugyanis az emberek túlságosan prűdek ehhez.

– Főleg itt, Kelet-Közép-Európában. Amerikában és a nyugati társadalmakban jóval nyitottabbak az emberek. Swingerklubok tömkelege működik azért, hogy házasságok maradjanak életben, és itt ezen van a hangsúly – mondta Tibor, aki szerint még idő kell ahhoz, hogy ez nálunk is beköszönthessen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek