Celeb

Rajongóinak fog főzni Lagzi Lajcsi

G. Sz.

2018. február 22. csütörtök 11:00

Nagy fába vágta a fejszéjét Lagzi Lajcsi. A mulatós király ugyanis beszállna a vendéglátásba, ráadásul nem is akármilyen módon.

– Idén már rengeteg lekötött fellépésünk van, és bár még mindig ugyanolyan lelkesedéssel állok színpadra, szeretnék valami olyat, amivel picit többet tudok adni a közönségnek. Még azt a színpadnyi, széksornyi távolságot is szeretném eltüntetni – kezdi a Borsnak terveit sorolni a trombitás, majd rátér a lényegre.

– Arra gondoltam, hogy csinálok egy lakáséttermet. Az in­gatlan már megvan hozzá, én főznék, és persze lesz egy csapatnyi segítségem is. A vacsora után pedig jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy be­szélgessek a ven­dé­gekkel és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének. Va­lódi örömzenélésre ké­szülök, hi­szen más műfajokba is belekóstolok. Eddig az volt a mottóm, hogy én megyek a közönséghez, de szeretném, ha idővel ők jönnének majd hozzám – újságolja Lajcsi, aki úgy véli, az év második felére vagy a jövő év elejére már minden teljesülhet a vendéglátóegységgel kapcsolatban, hiszen az engedélyezések és előkészületek már előrehaladott szakaszban vannak. Bár Lajcsi a projektet lakásétteremnek nevezi, akár nyolcvan-száz főt is képes lesz majd vendégül látni.

– Én elsősorban csütörtök, pénteken szeretnék ott lenni az esti órákban, illetve szombaton rendezvényekkor, a többi napot viszont felajánlanám kezdő színészeknek, fiatal zenészeknek. A hétfői napra például mindenképpen valamilyen kabarét szeretnék, vasárnap lehetne báb­előadás gyerekeknek  – teszi hozzá Lajcsi, majd kiemeli, hogy bár a költségeket elő kell teremtenie, ezzel az étteremmel elsősorban nem a pénzkeresés a célja.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Az orvosok is elsápadtak attól, ami a beteg fülében mászkált

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Mindketten belehaltunk, hogy társként kudarcot vallottunk

hirtv.hu

Élő adásban gázolták el a riporternőt

sonline.hu

Már a világcsúcsdöntésre készül az Európa-bajnok Nyers Mónika

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

vg.hu

Több száz embert kellett evakuálni a kaliforniai erdőtűz miatt

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek továbbra is hibátlanok a középdöntőben

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!