Celeb

Puskás Peti a vega étkezésre buzdít

Bors

Létrehozva: 2018.02.14.

Sosem kell kétszer kérni Puskás Petit, ha arról van szó, hogy egy jó ügy mellé álljon. Évek óta több területen is jótékonykodik. Közösségi oldalai több mint százezres kö­ve­tőtáborának figyelmét ki­használva újabban megszaporodtak a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos, illetve az állatvilág kizsákmányolása ellen buzdító posztjai. Úgy tűnik, nem is hiába. Van olyan rajongója, aki lassan negyven napja nem evett húst, vagyis amióta Peti közzétett egy videót a malacok tartásáról. 

Ma kaptam egy üzenetet , ami miatt nagyon boldog vagyok! Megkérdeztem megoszthatom-e , mert szerintem nagyon motiváló.Remélem másoknak is segít , ha elhatározzák magukat abban , hogy változtassanak és legfőképpen azoknak , akik nem tudnak kiállni a jogaikért: az állatoknak. Ez egy hosszú folyamat , de valami elkezdődött abba az irányba , hogy megszüntessük , de legalább jelezzük , hogy meg kell oldani az állatvilág kizsákmányolását ( és az azzal járó embertelen bánásmódot) , mert nem csak az egészségünket kockáztatjuk , de a bolygónkat is.Nagy vagy Kinga!Köszi az üzenetet! 🙏🙏🙏👏👏👏#apuskaspeti #puskaspeti #motivacio #motivation #vegetarian #veggie #vegan #goveggie #govegan #animalrescue #savetheplanet #stopanimalcruelty #stopanimalabuse

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

– Eleinte meglepett, hogy ennyi reakció érkezik, de a közösségi média egy olyan felület, ahol ezeket abszolút elfogadott. De tartom magam a véleményemhez, hiszen ez egy fontos téma, az egészségünkről és a jövőnkről van szó, így szívesen harcolok az ügyért. Remélem, hatásos lesz – kezdte Peti, aki egy éve nem eszik húst.

– Amióta az öcsém, Dani ve­getáriánus lett. Egyáltalán nem volt gond az átállás, jelenleg annyi a különbség, hogy a húst más élelmiszerekkel helyettesítem – mondta az énekes, akinek egyébként az állatvédelem kiemelten fontos szívügye.

Van már házhoz szállítás jeeeeeeeee !!!!:) #rehersal #próba #vegan #vegetarian #govegetarian #govegan #thebiebers #bambi #veganlove

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

–  Ha az ember közszereplő, talán hatással tud lenni a többi em­berre is. Állatvédés mellett a környezetvédelemre is fi­gyelek: fontos, hogy milyen samponokat használok, szelektíven gyűjtsem a hulladékot, ne palackból igyak vizet. Van egy kis kertem, nagyon szeretem gondozni a virágokat. Szerencsére rájöttem, hogy kis odafigyeléssel ezek nem nagy energiabefektetésű dolgok, sőt kifejezetten egyszerű, és szívesen szokja meg az ember, napi rutinná válik – mondta az énekes-mû­sorvezető.

Beszólás párbaj 

Instagram-oldalán többen is beszóltak Puskás Petinek vegasága miatt. Van, aki az egészségét félti, vagyis ha nem eszik állati fehérjét, az rosszat tesz neki, mások döntése miatt szekálják. 

Nem eszem húst, inkább megeszem a zöldségeket az állatok elől, leginkább akkor állatvédő vagyok...

Mi van ezekkel (vegákkal), nem tudják, mi a jó.

Okosan, bölcsen kell ezt csinálni. Figyeljünk arra, hogy a testnek mit kell, mit akar.

De olyan követője is van, aki miatta szokott le a húsevésrôl.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek