Celeb

Nyomorog a tizenhat éve elhunyt ex-Beatle nővére

Bors

Létrehozva: 2018.02.18.

Segélyen él és nyomorog George Harrison nővére, miután a hajdani Beatle özvegye minden támogatást megvont tőle, és az örökségből is kizárta. Louise Harrison tizenegy évvel idősebb a tizenhat éve, 58 évesen elhunyt George-nál, és már ötven éve az Egyesült Államokban él, de sokáig nagyon közeli kapcsolatban állt híres testvérével.

Még a zenész betegsége előtt is gyakran találkoztak, George húszezer dolláros havi járadékkal támogatta őt, de miután a tüdőrákban szenvedő sztár ágynak esett, felesége, Olivia az egész családdal megszakította a kapcsolatot.

– Azt sem tudtam, George milyen beteg, hogy mennyit szenved, nem lehettem mellett az utolsó óráiban – panaszkodik most a DailyMailnek Louise, aki csak testvére halála után döbbent rá, milyen nagy a baj. George Harrison egy 120 szobás kastélyban élt feleségével, és fiával, Dhani-vel, vagyonát 300 millió fontra becsülték, de mindent özvegye örökölt, aki még Louise havi járadékát is megszüntette.

– Ha George élne, még ma is kapnám a pénzt, nem nyomorognék – mondta a testvér, aki arra nem tért ki, mitől romlott meg így a viszony közte és imádott öccse családja közt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek