Celeb

Liptai Claudia 45 évesen tart leánybúcsút

Bors

2018. február 17. szombat 04:10

Sem az első esküvő, sem az azt követő házasság nem sikerült úgy, ahogy a műsorvezető azt kislányként megálmodta. Nem csoda, hogy Claudia ma már egészen máshogy áll a lagzihoz.

Tizenkét évvel ezelőtt, amikor először férjhez ment, esélye sem volt Liptai Claudiának, hogy az esküvője részleteiről ábrándozzon, majd a vágyait be is teljesítse. Akkori kedvese, Gesztesi Károly ugyanis mindenféle bejelentés nélkül vette el: egy hétvégén karon fogta, majd titkos előkészületek után, meglepetésként az anyakönyvvezető elé vezette az akkor már várandós műsorvezetőt.

Közös álmok

A műsorvezető első házassága Gesztesi Károllyal 2010-ben futott zátonyra, majd egy tragikus kapcsolat következett. A műsorvezető egészen 2015-ig nem találta a szerelmet, ekkor, egy cukrásztanfolyamnak köszönhetően ismerte meg Pataki Ádámot, aki ekkor még házas volt. Mint Clau később elmesélte, egy közös utazás és egy rakoncátlan biztonsági öv adott új lendületet szerelmüknek, amelynek azóta a gyümölcse is megszületett. 2016 októberében érkezett Marcell, aki nővérével, Pankával szintén ott lesz szülei esküvőjén.

Bár magát az igenek kimondását nem bánta meg Liptai, és a gyönyörű gesztusnak is örült, második esküvőjén már szeretné megadni a módját. A Best magazinban menyasszonynaplót is vezet, amiben egy-két titkot is elárult már a nagy napról. De persze nem csak a lagzi az, amire ilyenkor lázasan készülnek az arák, a hagyományos, lánybúcsúztató buli is nagy élmény. A Bors megtudta, hogy Claudia bizony számít egy nagyszabású lányos partira, ami 45 évesen két gyermek és egy házasság után már furcsának tűnhet, de a szokás az szokás. A búcsúztatót persze nem ő maga, hanem barátnői szervezik, így még Caudiát is érhetik meglepetések.

Mint a magazinból kiderült, Claudia és vőlegénye, a cukrász Pataki Ádám nem csak a lánybúcsúnak adja meg a módját, az esküvő is örökre emlékezetes marad majd. Hogy a lehető legjobban sikerüljön a nagy nap, még egy esküvőszervezőt is felfogadtak, de a műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak, így mindenen rajta tartja a szemét.

Claudia ezúttal szeretne fehér ruhát, koszorúslányokat egyen-estélyiben és persze ínycsiklandó tortát is, amivel a sok szervezni­va­ló közül egyedül ezzel van könnyű helyzetben, hiszen az le­endő férje cukrászdájából érkezik majd.

– Szóval milyen is lesz a nagy nap két gyerekkel 45 évesen? Mára már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, amik eszembe jutnak, ha az esküvőmre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és persze a humor sem hiányozhat. Kevesen tudják, de kellemesen szorongó ember tudok lenni – fogalmazott Liptai, aki azt szeretné, ha mindenki ott lenne a nagy napon, és osztozna a boldogságában.

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

kemma.hu

Tömeges rosszullét a komáromi gyárban: itt vannak a mérési eredmények

origo.hu

Óriási, érintetlen korallzátonyra bukkantak Tahiti partjainál

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: a FTC játék nélkül megkapta a Szombathely elleni meccs pontjait

origo.hu

Fiatalkorúak lehetnek teherautó-sofőrök az USA-ban

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az EHF elutasította a németek halasztási kérelmét

origo.hu

Jeff Danielsszel olyasmi történt, ami más színésszel sosem