Celeb

Levadászták Terence Hillt a magyar ikrek

G. Sz.

Létrehozva: 2018.02.11.

A 16 éves Milán és ikertestvére, Erik legnagyobb kedvence Terence Hill, és mindent meg is tesznek azért, hogy a 78 éves színész neve soha ne merüljön feledésbe. Ők üzemeltetik a nagy sikerű Hill-so­rozat, a Don Matteo hazai ra­jongói oldalát, és kétszer személyesen is találkoztak a legendás pofonosztóval. A Borsnak Milán arról beszélt, hogyan lettek rajongói egy olyan színésznek, aki már akkor sztár volt, amikor ők még meg sem születtek.

– Talán ötévesek lehettünk, amikor először láttuk a tévében a Bűnvadászok című filmet. Mivel nagyon tetszett, sorban megnéztük az összes többi Bud Spencer–Terence Hill alkotást is – meséli Milán, aki ikertestvérével a Don Matteo című, hazánkban is futó tévésorozat leglelkesebb rajongója lett.

Hogy miért pont Terence Hill? Milánékat lenyűgözte a színész közvetlensége és az, hogy hosszú évtizedek óta milliók kedvelik. Idén júniusban egy forgatáson sikerült összefutniuk vele.

– Kinyomoztuk, hol lesz a forgatás, és a szüleinkkel előbb Rómába, majd Spoletóba utaztunk. A szereplőkkel már rég­óta kapcsolatban va­gyunk, így ők is segítettek abban, hogy júniusban kétszer is találkozzunk Te­rence Hill-lel. Az első alkalommal adtunk neki egy emléklapot, ő pe­dig elmondta, hogy egyszer csodálatos ka­rácsonyt töltött Budapesten. Másodszor pedig tő­lünk alig pár méterre vettek fel vele egy jelenetet. Őrök és egy szalag is távol tartott minket tőle, de mielőtt elindult, lehúzta az autója ablakát, én pedig odaadtam neki a névjegykártyámat a Don Matteo magyar rajongói oldalunkról. Erre ő kiszállt, és újra megjegyezte, hogy Budapest nagyon szép város, majd a közös fotók után a sofőrjével elhajtott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek