Celeb

Lemezlovas-iskola tanára lesz Tibi bácsi

Bors

Létrehozva: 2018.02.17.

Évtizedekig teljesítette mások kívánságait, ideje volt, hogy végre az ő ölébe hulljon a képzeletbeli pöttyös labda, és valóra váljon Dévényi Tibor három nagy álma.

Magyarország egyik legrégebbi lemezlovasa boldogan újságolta a Borsnak, hogy dédelgetett vágya teljesült a napokban: műsort kapott a Retro Rádióban.

– Már nagyon régóta terveztem ezt. Showmanekből, műsorvezetőkből van épp elég, de sztár-DJ-kből is, akik sok pénzért profi módon pörgetik a lemezeket, de máshoz, például a szórakoztatáshoz nem értenek – magyarázza a lemezlovas. – Van egy a másik réteg, amely esténként kultúrházakban, minimális összegért áll a pult mögé. Ők sem az én embereim. Én azokkal szeretnék foglalkozni, akik ennél többre képesek. Nekik meg kell tanulniuk kommunikálni a színpadon, olyan ötletekkel előállni, amelyek tetszenek a közönségnek. Én kitaláltam a pöttyös labdámat, amit imád a közönség. Gyakorlatilag alig tudom teljesíteni a felkéréseket, nyárra megint sok munkám lesz. A 71 éves Dévényi Tibor, hosszú évtizedek után végre az éterben is hallható.

– Boldog vagyok, mert kaptam egy műsort a Retro Rádióban. A bajban legalább van valami jó is – célzott arra, hogy a napokban műtötték meg a lábujját, egy nyári sérülés miatt. – Kibicsaklott a bokám, ezért sokáig rosszul jártam, ez pedig azt okozta, hogy  a lábujjam teljesen eldeformálódott, gyakorlatilag már a bokacsontomon jártam óriási fájdalmak közepette. Már abban is biztos vagyok, hogy a kórházi ágyamon is dolgozni fogok. A barátnőm, Bea behozza a laptopomat, és már az új műsoromon fogok dolgozni. Tibi bácsi harmadik kívánsága a Három kívánság újjászületése, és ez sem marad csak vágy­álom.

– A Három kívánságot jó ideje fel akarom éleszteni. Régóta szerettem volna jótékonykodni, most ilyen formában fogom teljesíteni a gyerekek kívánságait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek