Celeb

Király Viktor kedvet kapott a babázáshoz

HG

Létrehozva: 2018.02.20.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Király Viktor a párjával, Anitával nemsokára meglátogatja ikertestvérét, és unokaöccsét, a kis Kait. A baba most lett egyéves, és nem csoda, hogy Viktor és a nővére, Linda, büszkén osztják meg a róla készült képeket a közösségi oldalukon.

A babás képek miatt A Dal döntőse elismeri, hogy egyre gyakrabban kapja meg a kérdést, nem kapott-e már most kedvet egy saját gyerekhez. Viktoron már látszik, hogy nem zárkózik el a gondolattól.

– Boldog vagyok, hogy Bennek van egy ilyen édes kisfia. Ha eljön az ideje, akkor örülni fogok a sajátnak is – mondta nevetve a Bors­nak Király Viktor, aki telefonon fel is köszöntötte a csöppséget.

– Skype-on vagy Messengeren szoktam Benékkel be­szélni. Nagyon örülök, hogy Kai már felismeri a hangomat. Nemsokára személyen is találkozhatok vele, mert készülök Amerikába. A párommal, Anitával fogjuk meglátogatni Benéket, már alig várom.

Amikor a csöppség megszületett, Viktor is Amerikában volt. Akkor nővérével, Lindával szinte egymás után posztolták az újszülöttről a fotókat. Egy ilyen, egy évvel ezelőtti képet tett közzé most Viktor, melyen ikertestvére és édesapjuk is látható. Linda viszont egy mostanit tett az internetre, melyen a cuki csöppség, az ágyon ül, apró tengerészkék csíkos pólót és farmert visel, és belekacag a kamerába.

Tavaly még olyan kicsi volt, hogy Viktor először nem merte a ke­zébe venni. De aztán megtört a jég, és több kép is készült kettőjükről. Sok posztoló már tavaly megjegyezte, hogy a baba nagyon jól áll a kezében. Akkor még Viktor sem tudta, hogy néhány hó­nap múlva találkozik egy olyan lánnyal, akivel akár a babatervezés is eszé­be juthat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek