Celeb

Hódi Pamela: felemás lett a mellem

U. V.

Létrehozva: 2018.02.11.

Van, aki elítéli, más hangosan ellenzi, de titokban él vele, Hódi Pamela viszont nyíltan vállalja, hogy több szépészeti beavatkozáson is átesett. Sőt lányának, Natasa Zselykének sem tiltaná meg a plasztikáztatást.

Hódi Pamela sosem tagadta, hogy plasztikáztatott. A Borsnak beszélt mell- és szájfeltöltéséről, tetoválásairól, és hogy modern anyaként, kislányának, Natinak sem tiltja majd a szépészeti beavatkozásokat. 

– Nati születése előtt is volt már mellimplantátumom, de a szülés után aszimmetrikus lett a mellem. Nem volt szép, zavart, így ismét kés alá feküdtem. A számat azért csináltattam meg, mert mindig is tetszettek a teltebb ajkak, és szerintem széppé teszi egy nő arcát. Szemöldököm pedig csak pár szál volt, és macera volt folyton megrajzolni, így végül a tetoválás mellett döntöttem  – mesélte lapunknak Pamela, aki azt cáfolja, hogy arcműtéte lett volna.

– Sokan mondják, hogy botoxoltattam meg lefaragtattam az arcomból, pedig nem. Jelenleg nincs rá szükségem, de ez nem azt jelenti, hogy pár év múlva, ha egy hatalmas ránc jelenik meg a homlokomon, nem próbálom ki. Szerintem nincs szégyellnivaló abban, ha valaki tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében – vélekedik a csinos anyuka, aki lányától sem tagadná meg ezeket a lehetőségeket. 

– Hogy lehetnék ellene annak, amit magam is csinálok? De lesznek kikötéseim, mert nem akarom, hogy Nati később bármit megbánjon, például egy tetoválást. Ha mellimplantátumot szeretne, azt is megengedem majd neki, ha gátlásos a melle miatt. De csak húszéves kora után, amikor már érettebb – árulta el Pamela, aki szerint plasztikáztatásban is a mértékletesség a legfontosabb.

– Óvatosan kell bánni minden szépészeti beavatkozással, de szerintem pici változ­tatások előnyösek lehetnek. Én a szűkebb környezetem véleményére adok. Sajnos én is látom, hogy sokan átesnek a ló túloldalára, és egy hatalmas szájból áll az egész arcuk – tette hozzá.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek