Celeb

Ez volt a 36. operáció: Kilenc órán át műtötték Judy felemás arcát

O. Zs.

Létrehozva: 2018.02.28.

<p>Úgy tűnik, Judy sohasem felejtheti el azt a szörnyű autóbalesetet, amely csaknem az életébe került. A többtucatszor operált arca ugyanis folyamatos korrekcióra szorul. Néhány hete 36. alkalommal műtötték, ezúttal kilenc órán át.</p>

Decemberben lesz húsz éve, hogy Judy barátnőjével és akkori szerelmével, egyben zenekari társával, súlyos autóbalesetet szenvedett. A Groovehouse énekesnője szinte szó szerint ripityára törte magát: bal oldali bordái átszúrták a tüdejét, leszakadt a szájpadlása, lapockája eltörött, az arca pedig összeroncsolódott. Összesen tíz év és harmincöt kisebb-nagyobb operáció kellett hozzá, hogy Judy úgy érezte, visszakapta az életét. Ám úgy tűnik, amíg él, folyamatos korrekcióra szorul az arca. Orvosa javaslatára nemrégiben kénytelen volt ismét kés alá feküdni.

– Rendszeresen elmegyek az orvosomhoz, aki ilyenkor alaposan megvizsgál. Most látta indokoltnak, és javasolta, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. Egy kilencórás operációt végeztek el rajtam, ez volt a harminchatodik – kezdte Judy. – Akárhogy is nézzük, a bőrünk az életünk során folyamatosan változik, öregszik. Gyakorlatilag teljesen más lesz. Elkezdenek lesétálni az arcon a különböző szövetek. Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz most. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott  heg, ami engem nagyon zavart. Ez egy lágy rész, ezért nem is olyan egyszerű itt a regenerálódás. Három hónap, de inkább fél év, mire kialakul a végleges eredmény – mesélte Judy, akit bármikor kérdezik, szívesen beszél műtéteiről.

Azt sem tagadja, milyen fájdalmakat kell átélnie. A mostani operáció után egy hónappal volt a fellépése, ahol úgy érezte, hogy még a színpadi fények is fájdalmat okoznak a frissen operált területen. Kálváriáját és a vele járó nehézségeket kizárólag ő tudja átérezni, ezért nagyon bosszantja, ha emiatt bántják a rosszindulatú emberek.

– Sokszor előkerülnek ezek az operációs dolgok, és mindig rám húzzák, hogy műtétfüggő vagyok. Pedig semmi olyan nem történt az elmúlt tíz év alatt, ami miatt az lennék. Nyilván, aki elszenvedett egy olyan autóbalesetet, mint én, annak elkerülhetetlen  a sok műtét. Persze változott az arcom, de ezek a műtétek nem azért vannak, mert annyira, de annyira szeretném, hanem hogy egy kicsit jól érezzem ma­gam – zárta a témát Judy.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek