Celeb

Drogos színészt játszik Stohl András

N. D.

2018. február 13. kedd 08:00

Testhetzálló szerepet kapott Stohl András a Valami Amerika 3 részében. Herendi Gábor rendezô bízott benne, hogy a színész kellő öniróniával oldja meg a dolgot.

Néhány évvel ezelőtt óriási port kavart Stohl András a médiában, amikor ittas vezetés és kokainfogyasztás következtében autóbalesetet okozott. Bár a 2010-ben történt balesetben négyen is megsérültek, az ütközést mindannyian túlélték, éppúgy, ahogy Stohl András is az ezt követően börtönben töltött öt hónapot. A Jászai Mari-díjas színész akkor megfogadta, hogy többé nem kerül olyan helyzetbe, hogy rabruhát kelljen magára öltenie, most azonban újra rácsok mögé került, méghozzá Kokó, a drogos színész szerepében. 

– Stohl Andrással már nagyon régóta szerettem volna együtt dolgozni, mert kiváló színésznek tartom – magyarázta Herendi Gábor rendező, miért épp Stohlra esett a választása. – Nem tudtam, hogy mit fog szólni, amikor felkerestem a szerep kapcsán, de tudtam azt, hogy egy jó humorú srácról van szó, aki rendelkezik akkora öniróniával, amilyet ez a karakter megkövetel. Szerintem ő ezt a múltjának egy egyfajta elegáns tisztulási folyamataként is megélheti úgy, hogy poént csinál magából – fejtette ki gondolatait a Borsnak Herendi, majd azt is elárulta: a börtönjeleneteket eredeti környezetben vették fel, a rendező valóban hűvösre tette a stábot.

– A jelenetek egy részét a váci börtönben rögzítettük, ami egy működő intézmény, így minden biztonsági előírásnak meg kellett felelnünk. Borzasztó nagy szigor volt, pusztán a bejutás két órát vett igénybe, hiszen a forgatások előtt mindent és mindenkit átvilágítottak.

Nagy Ervin becsókolt

Nagy Ervin a Valami Amerika 3-ban egy homoszexuális rabot alakít, és az egyik jelenetben kissé túl is lőtt a szerepén a stáb nagy meglepetésére. A Kincsem sármos sztárja ugyanis rögtönzésből megcsókolta Pindroch Csabát, holott a forgatókönyvben ilyen nem szerepelt. Ez a humoros jelenet végül nem került be a filmbe.

Szabó Győző belefogyott

A filmben meglepően sok szereplő, köztük Szabó Győző is meztelenkedik, és bár azt elismeri, hogy nem a legkomfortosabb érzés pőrén a kamerák elé állni, mégis megugrották ezt az akadályt.

– Jó előre tudtuk, hogy lesznek ilyen jelenetek, emiatt már időben igyekeztem felkészülni erre az edzésekkel. Ezt nem csak a film miatt, magam miatt is tettem – árulta el lapunknak Szabó Győző.

Ganxsta behúzott

A nyári fesztiválszezonban zajlottak a film felvételei, így megesett, hogy a Lolka nevű bandatagot alakító Ganxsta Zolee három napig nem aludt a koncertek miatt, ettől függetlenül imádta a forgatást.

– Az volt a kedvenc jelenetem, amikor le kellett rántanom az emeletes ágyról Hujber Ferit. Kétszer-háromszor vettük fel azt a jelenetet, és közben hallottam, ahogy sikoltozva nevet a stáb körülöttünk. Azt mondták, hogy nagyon eredetinek tűnik a felvétel. Mondtam nekik, hogy azért, mert kicsit fáradt voltam, és véletlen tényleg behúztam neki, így nem csak az öklös, de Feri hörgése is eredetire sikerült.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

likebalaton.hu

Titkos helyek, érdekes történetek – tematikus séták télen is

travelo.hu

Sörkóstolásra invitálnak minden sörrajongót az Indoor fesztiválra

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

vaol.hu

Hat autót tört össze az ittas autós Szombathelyen - fotók

origo.hu

Meleg étellel, kibélelt hellyel lehet védeni az állatokat a hidegben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

borsonline.hu

Az orvosok sem hittek a szemüknek, olyat találtak az intenzívre került covidos beteg plüssállatában

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó