Celeb

A házas Thorra pályázik Angleina Jolie

Bors

Létrehozva: 2018.02.04.

Forrás: Northfoto

A világ egyik legjobb pasijára, a Thort játszó Chris Hemsworthra vetett szemet Angelina Jolie-írja az amerikai pletykaportál, a Radar Online. Azt eddig is tudtuk, hogy Brad Pitt válófélben lévő felesége eléggé számon tartja, ki a legmenőbb, legjobb képű világsztár. A jelek szerint most is képben van. 

Annak idején, amikor Brad Pitt viselte az ügyeletes szívtipró címet, akkor Jennifer Anistontól szerette el a jóképű színészt. Bennfentesek szerint most Elsa Pataky férjére, a három gyerekes ausztrál családapára vetette ki a hálóját. 

Egy ideje már keringenek pletykák arról, hogy Chris Hemsworth házassága megromlott, mert soha nincs otthon, túl sokat forgat. Ezt ő maga is elismerte több interjújában is. Olaj volt a tűzre az is, hogy az idén első alkalommal egyedül, szingliként jelent meg a legutóbbi Golden Globes gálán. A bennfentesek tudni vélik, hogy nem véletlenül ült hozzá igen közel Angelina Jolie. A legújabb pletykák szerint a színésznő most azon fáradozik, hogy egy filmben játszhasson álmai férfijával.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek