Celeb

15 ezren jelentkeztek: Bekeményít Stohl A Piramisban

G. Sz.

Létrehozva: 2018.02.28.

<p>Mivel a játékosok kezdték azt hinni, ki tudják játszani A Piramist, a műsorvezető karakterének is szüksége volt átalakulásra.</p>

Ahogy a Bors elsőként megírta, a TV2 A Piramis című vetélkedője a nézettségi sikerre való tekintettel nem áll le, a múlt héten, szinte szünet nélkül elkezdődött a vadonatúj epizódok forgatása. Az új évad első beharangozóit már vetíti is a csatorna, és a rövid képsorokat nézve azonnal feltűnt Stohl András átalakulása. A korábban megszokott, minden játékossal kedves és beleérző karakterből mintha egy kicsit piszkálódóbb stílusra váltott volna a műsorvezető, aki ezentúl nem fél egy-egy pimaszabb beszólást sem elengedni a játékosok felé.

Arról, hogy Stohl imidzsváltása tudatos volt-e, a TV2 sajtóosztályánál érdeklődünk.

– Amikor az első évad adásait forgattuk, a játékosok még nem tudták, hogy mire számíthatnak a műsor során. Most azonban, ahogy egy-egy adást több mint 825 ezren követnek figyelemmel, a jelentkezők nagy része úgy érzi, tudja A Piramis titkát, és képes kijátszani azt. Ám ez közel sincs így. A Piramis kiszámíthatatlan és az új felvételeknél Stohl András is keményebbre veszi a figurát, hogy még kevésbé legyen kiszámítható a dramaturgia. Még több érzelem, öröm és dráma szemtanúi lehetnek majd A Piramis nézői, ennek felvezetését láthatják a képernyőn futó új kisfilmekben – tudtuk meg a csatornától, vagyis a megújult Stohl ugyan továbbra is tereli majd a játék menetét, de új feladatként megpróbálja a játékosokat a lehető legjobban összezavarni.

A műsor új epizódjait egyébként jelenleg is forgatják, így Stohl András nem panaszkodhat tétlenségre, hiszen a reggeli rá­dióadások után rögtön a tévéstúdió felé veszi az irányt.

Tizenötezren akarnak játszani

Rövid idő alatt a TV2 húzóműsora lett A Piramis. A vetélkedő éppen két hónapja indult, és bár az RTL Klub háromszor is programstruktúrájának megváltoztatásával próbálta lefaragni hátrányát Stohl András vetélkedőjével szemben, úgy tűnik, nem találják a gameshow ellenszerét. A Piramis eddigi 45 adása a műsor ideje alatt a legnézettebb program volt a négyévesnél idősebb nézők körében, és a másik fontos, 18-49 éves nézői korcsoportban is mindössze háromszor talált legyőzőre. A Fal február 5-ei indulása óta is mindennap nézettebb A Piramis a teljes lakosság körében, egy-egy epizódot átlagosan több mint 825 ezren követnek figyelemmel, ez közel kétszázezerrel több mint A Fal átlagos nézőszáma. Így Balázs hiába kérkedett azzal, hogy az „övé nagyobb”, bizonyítani nem tudta állítását. Az elmúlt 45 adás során több mint 130 millió forintot vittek haza a nyertesek, a legkisebb összeg negyvenezer forint volt, a legnagyobb pedig több mint 28 millió. 

– Azzal, hogy már a játék elején tudjuk, hogy mire gyűjtenek a párok, óhatatlanul is elkezdünk nekik szurkolni. Sokan esküvőre, új otthon vásárlására vagy éppen gyermekük boldogulására szeretnének minél több pénzt nyerni – árulta el Stohl András.

A nézettségi sikereket látva a TV2 úgy döntött, folytatja a játékot. A felhívásra közel tizenötezren jelentkeztek, a felvételek pedig jelenleg is zajlanak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek