Celeb

Vitray Tamás már ki sem ejti Rózsa György nevét

Bors

2018. január 14. vasárnap 08:00

Különös ellentétre derült fény: a hazai televíziózás két alakja nincs beszélő viszonyban. Pedig hajdan Vitray Tamás és Rózsa György szinte baráti kapcsolatot ápolt.

Egykor legendásan jó volt a kapcsolat Vitray Tamás és Rózsa György között. A két népszerű tévés karrierje összefonódott, Rózsa pályafutása ugyanis akkor vett fordulatot, amikor Vitray neki adta át a Kapcsoltam című vetélkedőt. Ezek után nem csoda, ha az utód csak a legnagyobb tisztelettel beszélt a magyar televíziózás egyik legnagyobb alakjáról, és Vitray is mindig kollegiálisan nyilatkozott ifjabb pályatársáról. Aztán történt valami, és a két tévés ma már szóba sem áll egymással. A furcsa rossz viszonyra Veiszer Alinda beszélgetős műsorában a Hír TV-n derült fény, amikor legutóbbi vendége, Vitray Tamás egy ártatlan kérdés kapcsán elszólta magát. Alinda azt kérdezte tőle, hogy mit érez, ha ma visszanézi a régi műsorait.

– Többfélét, néha kiröhögöm magam, vannak, amik olyan gyermetegek. Ilyenkor szoktam magam egy kollégámhoz hasonlítani, és őt nem akarom bántani. Olyan voltam egy kicsit, mint amilyennek őt látom – kezdte válaszát Vitray. – Azt szoktam mondani ilyenkor, de csak azért, mert haragban van velem, de ha jóban lennénk, már nyugodtan mondanám: olyan „rózsagyuris” voltam fiatalon. A különbség az, hogy az ő karaktere civilben is ez, csak én nem vagyok ilyen foxi kutyás. Volt, amikor úgy sertepertéltem, ugráltam a téma körül. Ezt látva, kicsit szégyenkezve, de kiröhögöm magam – mondta Vitray, aki azonban a vita valódi okát nem akarta elárulni.

Ezt egyébként Rózsa Györgytől sem sikerült megtudnunk, akit azonnal tárcsáztunk a műsor után. Mély sebet téphettünk fel, mert a mindig bőbeszédű és jó kedélyű tévés nagyon rövidre fogta mondandójuát.

– Bármit is mondott Vitray, ha ő úgy gondolja, akkor úgy van. Én sem tudok ehhez mit hozzátenni, tiszteletben tartom a véleményét. Az én barátságaim vagy nem barátságaim csak rám tartoznak – fogalmazott Rózsa.

A Kapcsoltam egykori műsorvezetője egyébként korábban ennél bővebben, de ugyanilyen homályosan nyilatkozott haragszomrád okáról:

„Én úgy éreztem, hogy az életem nehéz pillanatában nem állt mellém, vagy ahogy mondod, elárult. És én ezt nem tudtam megbocsátani. (...) Ha egy olyan pillanatban szúrnak meg vagy hátba, amikor nem számítok rá, vagy amikor nagyon nagy szükségem lenne valakinek, aki tíz-húsz éve a barátom volt, a segítségére, és ő ahelyett, hogy segítene, valami szörnyű dolgot tesz ellenem, akkor nincs bocsánat – magyarázta korábban Rózsa György az ATV Esti Frizbijében.

Vitray Tamást is megkérdeztük a konfliktusról, de erről a témáról nem akart nyilatkozni.

Vőlegény marad Havas Jon

Vágó István Kinyitom a számat című könyvében írt arról, hogy a Legyen Ön is milliomos!-nak volt egy része, amelyben kvízprofesszorok mérkőztek meg. Vágó szerint Rózsa nem akart menni, végül rávették a szereplésre. Csak annyit kért, Vitrayval ne találkozzon. A műsorban Vágó úgy konferálta fel Vitrayt, hogy „többek között vezette a Kapcsoltamot is”, erre Rózsa majdnem lefordult a székéről. „A felvétel másnapján volt a születésnapja. Felhívtam, hogy gratuláljak neki, de ő azt mondta: Ne keress! Vége a barátságnak! Az volt a sérelme ugyanis, hogy én a felvétel után, ami nekem aznap már a sokadik volt, nem mentem be hozzá az öltözőjébe, hogy megköszönjem a közreműködést ...fejemhez vágta, miért mondtam, hogy Vitray vezette a Kapcsoltamot. Mert vezette – mondtam. De a Kapcsoltam hozzám kötődik – kiabálta. Azóta nem beszélünk” – írta Rózsa Györgyről Vágó István.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811854_auto_resized.jpg
origo.hu

Azonnal kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13141_resized.jpg?avcount=1679898907
origo.hu

Oroszország elképesztő mértékben gazdagszik a brüsszeli szankciók miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811883_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a McDonald's dolgozója, óriási a felháborodás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15810954_auto_resized.jpg
vg.hu

Visszatérnek a kivégzőosztagok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811333_auto_resized.jpg
ripost.hu

Csak úgy repülnek rólad a kilók, ha így iszod a vizet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811170_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Marco Rossi elnézést kért és azt is megmondta, mihez nincs jogunk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13142_resized.jpg?avcount=1679898907
origo.hu

Ismét kórházba kellett vinni Benedek Miklóst

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15813019_auto_resized.jpg
travelo.hu

Puma támadt egy jakuzziban ülő házaspárra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15812798_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fiatalabb férfibe szerelmes Széphalmi Juliska, őszintén beszélt a korkülönbségről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811124_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ma a szívünk összetört” – meghalt az ismert zenész ikerfia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15812702_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Választottak a TV2 nézői: ő a Sztárban sztár kiesője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15811542_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egyre nehezebben viseli: kitálalt Sallai Roland édesapja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/6-dIvr0b8p-Mz09OgB0S-oonAS0fksWGz8oiCumdhBY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I1ODhjY2JhM2E5MDQzZDE4ZTdlODMyZDk2YzFjODU3.jpg
Szerelem

Fiatalabb férfibe szerelmes Széphalmi Juliska, őszintén beszélt a korkülönbségről

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/ywJJbKkYUB9mH6R3BK0RxHdzRSV-PCE4ixK972yHBXs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg0YzUwYTg2NmVhYjQwOWE5ZDNhNmU2MWIxMDI1NzM3.jpg
Vége

Választottak a TV2 nézői: ő a Sztárban sztár kiesője