Celeb

Tóth Vera is pityergett húga produkciója után

Fái

Létrehozva: 2018.01.30.

Általában irtózunk a változástól, ha valaki kidugja a fejét a tömegből, visszahúzzák őt. Ezért követendő példa Vera szerint, ha harcolunk az álmainkért, ahogy a húga teszi ezt.

A zsűri értékelése alatt Tóth Gabinál eltörött a mécses, miután Fodor Erikkel, az Oly távol vagy tőlem című dalt énekelték az István, a király rockoperából.

– Nagyon szeretem ezt az arcodat, a letisztult Tóth Gabit, amilyen a szíved mélyén te vagy. Nagyon remélem, hogy az az út, amire ráléptél, fog neked ennyi tapsot hozni, ennyi sikert, mert követed az álmaid, és mersz váltani tizenakárhány év után. Gratulálok! – mondta Ábel Anita. Gabi pityeregve köszönte meg Anita szavait. A nővére, Vera arról mesélt, hogy Gabi már öt­évesen énekelte ezt a dalt.

– Előttem van az a kép, hogy ebben a finomhangolásban vagy váltásban most a Gabi jó egy-két éve mennyit küzd, hogy őt elfogadják ebben a világban. Talán most lesz majd egy nagy áttörés, amit a kitartó munkájának köszönhetett. Azért mondom ezt el, mert nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a húgom vagy, és én ezt mindennap látom. A másik, amiért erről beszélek, hogy ez Eriknek egy jó üzenet, hogy hogyan kell küzdeni. Úgy kell, ahogy a Gabi tud – mondta Vera, és ő is elsírta magát.

– Mert látom mindennap, hogy mennyit küzd. És remélem, hogy minden álma beteljesedik. Gabi tökéletesen hozta Sebestyén Mártát, hibátlanul teljesített abban a stílusban, amit a való életben is választott. Miért olyan küzdelmes az ország egyik legjobb énekesnőjének a váltás? – Az egész élet, az egész szakma küzdelem – magyarázta a Borsnak Gabi.

Ők jutottak tovább

Ők jutottak tovább A 9. vasárnapi adás a Sztárban sztár + 1 kicsi elődöntője is volt, kiderült, kik jutottak a döntőbe, melyik az az öt páros, aki harcba szállhat a végső győzelemért. Hevesi Tamás és Horváth Csenge Veréb Tamás és Fodor Eliza Nagy Adri és Nagy Bogi Vastag Tamás és Varga Szabolcs Kocsis Tibor és Zöldi Lara

– Ha célokat tűzöl ki, azért küzdeni kell, ami nem fájdalmas, csak nehéz és egyben izgalmas folyamat. Van egy generáció, amelyik fél a változástól. Ebben az országban lehet, hogy a történelmünk, az ősi kódolások miatt, ragaszkodunk a jól bevált dolgokhoz. Sokszor váltottam már, mindig azt kaptam: ezt most miért csinálja? Miért olyan a haja? A következő váltásnál meg már azt hiányolták. Szerencsére a fiatalok elfogadóbbak, de én mindig is próbáltam mindenkihez szólni, mert a zene kortalan. Fontos, hogy mindenkihez eljusson az üzenet. Gabi ma már saját magának írja a dalokat, ami nagy felelősség, ezért sokkal óvatosabb. De a lényeg szerinte az, hogy merjünk váltani, küzdeni, még akkor is, ha az út olykor rögös, nehéz.

Lara több lábon áll

A kis Zöldi Lara, aki a magas párja, Kocsit Tibó mellett még kisebbnek látszik, annyit vállal, ami egy felnőttnek is sok lenne. Szerepel a show-ban, játszik a Madách Színházban, és iskolába jár.
– Nem könnyű, sok munka van mindenben, de meg lehet oldani – mondja vidáman a 12 éves művésznő.
– A műsor alatt nem voltam suliban, magántanuló lettem, így akkor pótolok, amikor időm engedi. De én is ugyanúgy szoktam kirándulni, moziba járni, mint a többi gyerek. Idén kimaradt a síelés, a korcsolya, de majd bepótoljuk. Teljesen jól érzem magam. Az a célom, hogy maximálisan teljesítsek. Hosszú távon pedig, hogy énekes vagy színésznő legyek. Játszom a Nyomorultakban és a Rocksuli castingján is részt vettem. Még várom az eredményt. Annak borzasztóan örülök, hogy Tibó a párom, nagyon jófej, sokat nevetünk.

– Tisztelet a kívételnek, de az emberek irigyek, gyarlók, és minél nagyobb álmokat tűzöl ki, annál többen lesznek, akik az utadba próbálnak állni. Azért beszélt a nővérem követendő példáról, mert az emberek félnek. Én ösztönzöm őket, hogy merjenek az álmaikért harcolni. Vera azért sírta el magát, mert büszke rám, látja, hogy harcos típus vagyok. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171233_auto_resized.jpg
origo.hu

Sokkoló: alkoholista lett Anne Hathaway

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27586_resized.jpg?avcount=1714419311
origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169045_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy szerelmi teszt: Melyik Szenes Iván sláger szól a Te szerelmedről?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170096_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború: követelik a Taurus átadását Ukrajna számára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174528_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Agyrém: Donáth Anna szerint a magyar kormány miatt szúrtak szíven egy hatodikos kislányt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27571_resized.jpg?avcount=1714419311
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170935_auto_resized.jpg
travelo.hu

Megtalálták az okot, hogy miért haltak ki a maják! Vajon mi biztonságban vagyunk?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134038_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Így néznek ki ma a Dallas sztárjai – van, akire garantáltan nem fogsz ráismerni – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714419311
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714419311
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője