Celeb

Tagadta, most már büszke a gyerekére Szilveszter gazda - videó

Bors

Létrehozva: 2018.01.09.

Mikor elsőként megkérdeztük a bébiről, még nem vállalta, hogy övé lenne a kis Kornél. A DNS teszt után azonban már nem volt mit tenni.

Sokáig szerencsétlen volt a szerelemben, aztán hirtelen mégis fia született Szilveszter gazdának – írta meg elsőként a Bors. Az RTL Klub hőse azonban tagadta, bármi köze lenne a bébihez, aki a Vezsenyben élő Katitól született tavaly szeptemberben. Nem túl gáláns eljárás, de Medvegy Szilveszter először tagadott mindent, majd azt mondta lapunknak, ha lesz apasági teszt, és azon bebizonyosodik, hogy ő a vér szerinti, vállalja a babát. Nos, a DNS teszt el is készült, ami bizonyította: valóban ő az apa.

Ahhoz képest, hogy ilyen nehezen indult apa és fia kapcsolata, Szilveszter ma már büszkén mutogatja gyermekét a nagyvilágnak. A gazda a Fókusz kameráinak mutatta meg először a bébit, és az is kiderült, a baba édesanyjával összeköltöztek, így legalább jelen van a kicsi életében, akit a nevére is vett. Szeptember óta tisztába ugyan még nem tette a fiát – az ugyanis szerinte női munka –, de Kata szerint mindenben segít. Szilveszter azt is elmondta, hogy talán egyszer, immár rendes körülmények között még bővülhet is a család. Szerinte elfér a farmon akár 10 gyerek is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek