Celeb

Nyaralása közben zsebelték ki L.L. Juniort

Bors

Létrehozva: 2018.01.23.

<p>Dominikai nyaralása alatt ellopták L.L. Junior okostelefonját. A tolvaj megvan, a készülék viszont nincs.</p>

Izgalmas, pörgős évet tudhat maga mögött L.L. Junior, ezért a januári uborkaszezont kihasználva úgy döntött, megérdemel egy karibi nyaralást. Elutazott barátaival a távoli Dominikára egy kis feltöltődésre. Juniornak ugyanis meggyőződése, hogy a gyönyörű fehér homokos tengerpart és az égig érő pálmafák tövében eltöltött nyaralások meghosszabbítják az em­ber életét. Most azonban nem így történt: úgy érezte, tíz évet öregedett az elmúlt néhány nap alatt. Az énekest ugyanis komoly kár érte a vakáció alatt.

– Régóta dédelgetett álmom volt eljutni egy kis pihenésre a Karibi-térség valamelyik tengerpartjára. Boldogan is töltök és élek meg minden percet itt Dominikán, de sajnos nem felhőtlenül. A nyaralásom második napján ugyanis ajándékvásárlás közben ellopták a telefonomat. Csak egy pillanatig nem figyeltem, és máris eltűnt. Minden fontos telefonszámom, adatom, kapcsolatom benne volt... – kesergett LL Junior a Borsnak.

– Meg­lehetősen rossz kedvem lett emiatt, vagy húszezer kép és videó is elveszett, a fiaim születésétől kezdve megannyi emlék és sztori. Öröm az ürömben, hogy sok mindent elmentettem az otthoni számítógépemre, de például a telefonszámokat nem. Rendkívül kellemetlen ez, de nem engedem, hogy beárnyékolja a nyaralásomat. A helyi rendőrök nyomoznak az ügyben, remélem, megtalálják a telefont, az állítólagos tolvaj már kézre került, de mindent tagad.  Mindig vigyázzatok értékeitekre és egymásra, bárhol is vagytok! – üzente Junior, akinek már csak két napja maradt, hogy visszakapja a telefonját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek