Celeb

Nicole Kidman számára 50 évesen lett kerek a világ

Fái

Létrehozva: 2018.01.11.

Bejutni a Golden Globe-gálára kiváltság. Návai Anikónak szerencsére, mint minden évben, idén is sikerült, sőt mikrofonvégre kaphatta a díjátadó egyik nagy győztesét, Nicole Kidmant.

Az újság­író-riporter, Návai Anikó az egyetlen magyar tagja annak a szervezetnek, amely odaítéli a Golden Globe-ot. Soha nem hiányzott még a díjátadóról, ahol kivételezett helyzetben van.

– Kaptam egy Time’s Up – az idő lejárt – feliratú jelvényt – mutatja büszkén a kitűzőt, amelynek viselői azt demonstrálták, hogy tenni akarnak a szexuális zaklatások és a nemek közti egyenlőtlenségek ellen. – Én voltam az egyetlen riporter, akinek adtak – meséli Anikó, aki nem ment üres kézzel a gálára.

– Szinte minden sztárnak, akit jelöltek, vittem egy kis kabalát. Szerencsemalacot és kéményseprőt marcipánból. Hogy mit szóltak hozzá, az kiderül majd vasárnap délután a Helló, Hollywood! című műsorból a TV2-n. Már csak azért is érdemes majd nézni, mert lesz játék, és egy olyan hatszáz dolláros ajándékcsomagot lehet megnyerni, amilyet a sztárok kaptak a díját­adón.

Návai Anikó munkája irigylésre méltó, de nem könnyű. A stábok déltől délután ötig rostokoltak a vörös szőnyeg mellett, hogy rövid interjúkat készíthessenek az érkező sztárokkal. Anikó hosszú évek óta baráti kapcsolatot ápol Nicole Kidmannel, aki a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban nyújtott alakításáért megkapta a legjobb színésznő díját.

Fekete éjszaka

Ennyi feketébe öltözött színésznő még soha nem sétált végig vörös szőnyegen. A Weinstein-botrány kitörése után a Golden Globe női résztvevői így tiltakoztak a szexuális zaklatás, a nemek közti egyenlőtlenségek ellen. Návai Anikó az utolsó pillanatig nem tudta, hogy a Benes Anita tervezte gyönyörű krémszínű ruháját vegye fel, vagy ő is menjen feketében. – Megkérdeztem a Facebookon, hogy mit tegyek, és hetven százalékban azt mondták: a fekete Armani legyen. Nagyon köszönöm a segítséget, jobb volt így.

– Amikor Nicole érkezett a vörös szőnyegre, éppen Natalie Portmant interjúvoltam. Szigorú szabályok vannak, ilyenkor nem lehet megállni, így neki is tovább kellett mennie – magyarázza Anikó. – De miután megkapta a díjat, megbeszéltük, hogy majd az HBO-partin beszélünk. Ötkor kezdődött a díjátadó, és este fél kilenckor lett vége. Volt helyem a bálteremben, de annyit forgattunk, hogy szinte be sem jutottam. Egy falatot sem ettem késő estig. Fél tíz körül jutottam el a afterpartira. Milliónyi kamera volt, mindenki a Hatalmas kis hazugságok sztárjait várta. Jött Nicole Kidman, de csak egyetlen interjút adott: nekem. Erről fotó is készült. Mindenki irigykedett, majd’ megfojtottak – teszi hozzá büszkén. – Rengeteg díja van, mégis arról beszélt, hogy ennek mennyire örül. Nagyon sokat jelent neki ez a győzelem azért, mert most érzi magát a helyén. Ötvenévesen jutott el oda, hogy minden kerek számára.

Jolie nem volt úrinő

Angelina Jolie-t savazzák a twitterezők a Golden Globe-gála tévéközvetítése után. A színésznő ugyanis képtelen volt leplezni ellenszenvét és féltékenységét, amikor nagy riválisa, Jennifer Aniston díjátadóként beszédet mondott a színpadon. Jolie látványosan félrenézett, forgatta a szemét és grimaszolt. A twitterezők természetesen Aniston oldalára álltak, megjegyezve, hogy Jolie – ha már elszerette pályatársnője férjét, Brad Pittet – legalább ilyen helyzetekben viselkedhetne úrinőként. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173863_auto_resized.jpg
origo.hu

Minden száj tátva marad a Real-sztár őrjítően szexi, új barátnőjének fehérneműs képeitől - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714632012
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180773_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gulácsi előtt most ezért fejet hajthat a Bundesliga összes kapusa + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714632012
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174276_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714632012
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HBQ18bE334AgpXeCEzFngzxe1v08zNvIOrsKFA31prU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0MDQyZmU1ODNkMDRlNDM4MTU2ZmRjNzIxYWZjMTYx.jpg
Szépségverseny

Kulcsár Edina: "Nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a kirakatba"

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira