Celeb

Cooky az apaság örömeiről: Azt is imádom, ha sír a babánk

Fái

Létrehozva: 2018.01.28.

Negyvennyolc évesen lett apa. Bár sokan kritizálták 27 évvel fiatalabb kedvese miatt, az élet őket igazolta. A kis Kevin már otthon szuszog, a rádiós pedig nem tud vele betelni.

Forrás: Bors

A tavalyi év igen jól alakult: a szakmai sikerek mellett a magánélete is csodás fordulatot vett. Elégedett az éle­tével?

Szerencsés vagyok, szerencse nélkül sosem jutottam volna ide. Ez az ország nekem mindent megadott: szakmai sikereket, szerelmet, gyereket és itt tanulhattam meg repülni is. El sem mertem képzelni ilyen éle­tet, amikor Magyarországra költöztem. Másrészt azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy nem vagyok rossz ember – ez is hozzájárul a sikerekhez. Körülöttem nincsenek botrányok, nem szólok be senkinek, tiszta életet élek, ez is kellett ahhoz, hogy most itt tartsak.

A rádióban és a tévében is dolgozik, repülni is szeretne és szombat éjszakánként még diszkózik is. Most, hogy édesapa lett, nem vesz vissza a tempóból?

Igaz, hogy szombat éjszaka játszom egy klubban és vasárnap hajnalban érek haza, de azért ezt a fajta munkát mégsem úgy kell elképzelni, mintha mindennap tíz órát dolgoznék a gyárban. A Rádió1-en 17–20 óra között van napi műsorom, ugyan előbb bemegyek, de fél 9-re akkor is otthon vagyok. Amikor vártuk Kevint, beszélgettünk Debivel a munkáimról, hogy szeretné-e, ha valamit feladnék. Határozott nem volt a válasza, és én ezért hálás vagyok neki.

Úgy tűnik, egyszerre ért a szakmai és a magánélete is a csúcsra.

Amellett, hogy ez igaz, én ezt teljesen külön kezelem. Nem lehet a magánéletet összehasonlítani a pályafutással. A munkában én vagyok Cooky, a furcsán beszélő srác, de a privát életemben Christian vagyok, az apuka. Imádom fürdetni a kisfiam, ragaszkodom is hozzá, hogy én csinálhassam. Szeretem átélni még azt a pillanatot is, amikor sír.

Milyen volt a születése?

Na, ott mindannyian könnyeztünk, nem csak ő. Végig bent voltam, és mondhatom: rettentő büszke vagyok Debire. Gyönyörű volt a szülés maga is. Hétfőn voltunk egy kötelező vizsgálaton, ahol mondták, hogy csomagoljunk össze, és másnap reggel menjünk be. De Kevin majdnem megelőzött minket, 7-kor folyt el a magzatvíz, 9 óra 50-kor már Debi mellkasán szuszogott, pár perc múlva pedig én is megfoghattam. El sem lehet magyarázni, hogy milyen érzés, amikor először fogtam a kezembe Kevint. 

Milyen baba Kevin?

Természetesen gyönyörű! Persze mindenki ezt mondja, de hát ő tényleg nagyon formás. Le sem tagadhatjuk majd egymást, és végre van bizonyítékom arra is, hogy nem járok szoláriumba: Kevin bőre sem fehér, hanem kreol.

Eltervezte, milyen apuka lesz?

Ahogy megszületett, egyből minden természetes volt, ami vele kapcsolatos. A kórházban természetesen kaptunk képzést, hogy hogyan kell pelenkát cserélni, fürdetni vagy öltöztetni, ezeket mind elsőre megtanultam. Minden rezdülését figyelem, már azt is észreveszem, ha éhes. De Debóra is nagyon jó anyuka. Mindent közösen csinálunk, és Kevin jól is érzi magát velem. Egyedül a fürdetést fogom stoppolni, az biztosan csak az enyém lesz! És ha Debi azt szeretné, hát az összes pelenkát is kicserélem, az sem zavar.

Cooky életútja

1960-as évek
1969. szeptember 13-án született Párizsban, Szelba Christian George néven. Édesanyja francia-görög származású, édesapja magyar.

1980-as évek
Tizenhét évesen szippantotta be a rádiózás világa: be is telefonált egy élő műsorba, hogy szeretné megnézni a stúdiót. Bátorsága annyira tetszett a szerkesztőknek, hogy behívták, és ekkor végleg eldőlt, rádiós lesz. 1988-ban kezdett gyakornokként a piacvezető NRJ-nél, és akkor ragadt rá a Cooky művésznév is.

1990-es évek
1994-től lép fel rendszeresen Magyarországon lemezlovasként.
1999-ben a miskolci rádió felkérte: legyen a műsorvezetőjük. Bár akkor még nem beszélt magyarul, elvállal­ta, és kitartóan gyakorolta a nyelvet.

2000-es évek
2005-ben csábította el a Rádió1, és ugyanebben az évben a tévé is felfedezte: a Kész átverés műsorvezetőjeként debütált az RTL Klubon. 2007-ben megházasodott, 2014-ben elvált.

Napjainkban
2015-ben sikeres vizsgát tett, megszerezte a CPL-t, azaz a kereskedelmipilóta-szakszolgálati engedélyt. 2017. január 23-án megszületett fia, Kevin.

Az ön édesanyja Franciaországban él. Mikor tudja meglátogatni az unokáját?

Anyu már megérkezett egy hete, és február végégig velünk is ma­rad. Szerettük volna, hogy ahogy Debi szülei az első pillanattól kezdve élvezhetik Kevint, anyu is élvezhesse az unokázást. Ő nem az az okoskodós fajta, persze fog majd segíteni, de elsősorban azt szeretnénk, ha inkább csak örömét lelné benne.

Hogyan fog beszélni a kis­fiához: magyarul vagy franciául?

Természetesen franciául, már csak franciául szólalok meg otthon. Így Kevin 4-5 éves korára mindkét nyelvet fogja beszélni. Ebben is előre megállapodtunk Debórával.

A párja a repülésről sem akarta lebeszélni most, hogy már hárman vannak?

A repülés nem veszélyes szakma, autóban sokkal többen halnak meg egy évben, mint repülőgép-szerencsétlenségben. Debi repült velem többször, pontosan tudja, hogy rajta kívül a repülés a szerelmem. Ha megadatik még, hogy egyszer hivatásos pilóta legyek, örömmel vállalom, de szeretem a szakmám, így akkor sem lesz bennem görcs, ha ez nem valósul meg.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714620310
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179882_auto_resized.png
hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180009_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174580_auto_resized.jpg
vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714620310
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180003_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 2.: a Bikát a megérzései vezetik, a Vízöntő maradjon kívül a vitákon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714620310
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HBQ18bE334AgpXeCEzFngzxe1v08zNvIOrsKFA31prU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0MDQyZmU1ODNkMDRlNDM4MTU2ZmRjNzIxYWZjMTYx.jpg
Szépségverseny

Kulcsár Edina: "Nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a kirakatba"

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira