Celeb

Árpa Attila már nagyon várja exe kisbabáját

uv

Létrehozva: 2018.01.13.

Másfél éve, hogy hivatalosan is különvált Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina. A gyönyörű exmodell nem sokáig maradt egyedül, egy sármos üzletember, Béla mellett ismét rátalált a boldogság, mi több, újra kisbabát hord a szíve alatt. Árpa Attila is társra talált egy üzletasszony, Gabriella oldalán, ám az egykori házastársak a mai napig jó viszonyt ápolnak. 

– Nagyon jó barátok vagyunk Szabinával. Bármikor, bármiben számíthat rám a kislányom édesanyja – vallotta be a Borsnak a színész, aki örül, hogy Amira kistestvért kap. – Tiszta szívből örülök Szabina boldogságának. A kislányunk, Amira féltestvérét hordja a szíve alatt, akit én nagyon fogok szeretni. Szeretném, ha igazi, szoros testvéri kapocs lenne köztük, és semmi jónak nem leszek az elrontója. Ha a pici már nagyobb lesz, és Amirával bármilyen programunk van, egyértelmű, hogy a testvérét is ezer örömmel viszem majd, ha szeretné – mondta Árpa Attila, aki maga sem tartja kizártnak, hogy új családot alapít.

– Bármi jöhet még. Házasság, és gyerek is, abszolút benne van a pakliban, de nem most, a közeljövőben. Jól megvagyunk a párommal, de az idén még rengeteg a teendőm. Szeretném elkezdeni a következő, saját filmemet, rengeteg téma ötletem van, és az épp átírás alatt lévő Holtomiglan című film gyártását is erre az évre tervezzük – mondta Árpa Attila.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek