Celeb

VV Fanni édesanyja: Üres urnát nem akarok eltemetni

uv

2017. december 12. kedd 04:00

Lányuk halálhíre után teljesen összetört a Novozánszki család. Az egykori valóságshow-szereplő édesanyja szeretné végre szülôvárosában eltemetni a lányát.

Negyedik hete keresik az eltűnt VV Fannit, akiről a rendőrség úgy véli, hogy már nincs életben. Ezt december 4-én közölték a lány szeretteivel, akik teljesen összeomlottak a hír hallatán. Fanni édesanyja, Katalin lapunknak elmondta: képtelen lenne szembenézni B. Lászlóval, imádott lánya feltételezett gyilkosával.

– Nem ismerem ezt a férfit, és soha nem is akarom megismerni! Nem akarok vele találkozni, nem akarom őt látni! – fakadt ki a megtört édesanya, akinek másik két gyermekével is közölnie kellett a tragédiát. Fanninak ugyanis két édestestvére, egy kisöccse és egy nővére van. 

– Az egész ország a lá­nyom gyilkosságáról beszél, mu­száj volt elmondanom a tényeket a testvéreinek is. A kisfiam sokkot kapott, amikor elmondtuk neki, hogy a nővére többé nem jön haza. Még csak 14 éves, most megy gimnáziumba – csuklott el az asszony hangja. 

Katalin emberfeletti erővel igyekszik talpra állni, így a héten munkába állt. 

– A férjem és én is munkába álltunk a héten. Muszáj. Jobb, mint otthon az üres házban. De Fannival kelek, vele fekszem, mindig ott van bennem. Minden reggel és minden este imádkozom érte. Mást nem tudok tenni. Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék a fájdalmunkat – mondta lapunknak az gyászoló édesanya, aki egyszerűen nem érti, mi oka volt a férfinak megölni Fannit.

– Elképzelni sem tudom, mi­lyen ember lehet az, aki kioltja egy másik ember életét. Fogalmam sincs, miért kellett meghalnia a lányomnak... De már nem kaphatom őt vissza, így csak annyit szeretnék, hogy itt, Martonvásárhelyen magunk mellett tudhassuk végre. De amíg nincs meg, mit temessek el, egy üres urnát? – kesergett Katalin, aki nagyon szeretne, de egyelőre nem tud végső búcsút venni gyermekétől.

Továbbra is tagad a gyanúsított

Mint ismert, a prostituáltként dolgozó 24 éves szépség november 20-án tűnt el budapesti lakásából. A rendőrség a luxuslakópark kamerafelvételei alapján azonosította B. László egykori MSZP-s önkormányzati képviselőjelöltet, aki a térfigyelő kamera tanúsága szerint levitte a parkolóba, majd betette autójába Fannit. A férfit napokon belül előzetes letartóztatásba helyezték, bérelt autójában ugyanis megtalálták Fanni vérét, egy pajszert, kést és fegyvert is, ami alapján emberöléssel gyanúsítják. GPS-jelei Budapest és Veszprém közötti mozgást mutattak, így a napokban már Veszprém megye erdős területein keresik a lány holttestét. És bár minden jel arra utal, hogy B. László követte el a gyilkosságot, ügyvédjétől és egyben nagybátyjától, dr. Brodmann Pétertől lapunk úgy tudja, a férfi csak bűnrészességet vállal, a gyilkosságot rendületlenül tagadja. A védő előrevetítette: feltehetően nem egyszereplős a gyilkossági történet, ugyanis a rendőrség egy német rendszámú BMW-t is keres, aminek köze lehet a gyilkossághoz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Lebukott a válogatott focista, nemi erőszak miatt tartóztatták le

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a szülőszobában, az orvosok sem hittek a szemüknek

hirtv.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

ripost.hu

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

origo.hu

Szabó Zsófi kézen állva próbált terpeszteni, de nem sikerült valami jól - videó

astronet.hu

A Mars a Bika jegyébe lép, és segít megvalósítani az álmainkat

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Gyász: Váratlanul meghalt Járosi Tamás, három gyermeket hagyott hátra

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a chips

További cikkek

Válasz

MC Hawer reagált a vádakra: Nem követtem el bűncselekményt

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt