Celeb

Pintér Tibor nem mond le Tóth Andiról

uv

Létrehozva: 2017.12.17.

Bár Pintér Tibornak nem sikerült a dél-afrikai dzsungelben meghódítania Tóth Andi szívét, a Bors információi szerint az ostrom tovább folytatódhat, a 43 éves színész lovasrohamával.

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei szériájának legpikánsabb sztorija Pintér Tibor és a 2014-es X-Faktor győztes, Tóth Andi nevéhez fűződik, akiket perceken belül összeboronáltak a dzsungellakók. Persze ehhez Tenya elég alapot adott: már itthon sem titkolta, hogy bejön neki a 18 éves énekesnő, és Dél-afrikában rendületlenül kereste a kegyeit. A színésznek az erdőben sem jelentett nehézséget egy romantikus vacsora megrendezése, és az sem oltotta el lángoló szenvedélyét, hogy barátnője, Frida a műsort nézve szemtanúja volt heves udvarlásának. A randi azonban balul sült el, és az izompacsirta kosarat kapott az énekesnőtől.

– Kellemetlen volt a helyzet, hiszen Tenyának barátnője van. Ha engem valaki ország-világ előtt így megalázna, megpofoznám – fakadt ki még a dzsungelben Andi, aki igyekezett hamar tisztázni udvarlójával, hogy nincs esélye. Ennek ellenére kedveli a sármos színészt, aki közös munkára csábítja.  

– Tenya már többször pedzegette, hogy menjek el hozzá Komáromba, a lovas színházába. A színpad az életem, a lovakat imádom, így biztos ellátogatok valamikor – mesélte Andi, akinek bizonyosan sikerült túltennie magát Pintér ostromán, mert lapunknak elárulta: ha úgy ala­kul, szerepet vállal hódolója lo­vas produkcióiban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek