Celeb

Orosz Barbit is kinézte magának VV Fanni elrablója

uv

Létrehozva: 2017.12.16.

Borzong a TV2 műsorvezetője, mióta lapunk rádöbbentette, hogy kapcsolatban állt VV Fanni gyilkosával. A Bors ugyanis rábukkant Orosz Barbi és B. László ismeretségére.

Újabb megdöbbentő információra bukkantunk Novozánszki Fanni gyilkossági ügyével kapcsolatban: a Bors megtudta, hogy B. László, az eltűnt valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított, dunaújvárosi férfi más hírességet is próbált becserkészni VV Fannin kívül. Korábban a TV2 csinos műsorvezetőjét, Orosz Barbit is megkörnyékezte. Lapunk a Tűsarok háziasszonyának közösségi oldalán vette észre az ismeretséget, és rögtön tárcsázta a műsorvezetőt. A szőke szépséget teljesen letaglózta a hír, ugyanis nem emlékezett az egykori MSZP-s önkormányzati képviselőjelöltre.

– Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm – szörnyedt el Barbi a gyilkossal való ismeretségük hallatán, majd rögvest postaládájába kutakodott, mit beszéltek a férfival. – Még már­ciusban érdeklődött, hogy „hogy vagyok?”, „milyen napom van? ”, de valamiért nem válaszoltam neki – árulta el, majd így folytatta. – Furcsálom, hogy nem reagáltam, mert mindenkinek szoktam. Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok – próbált visszaemlékezni Barbara, aki komoly veszélybe is kerülhetett volna, ha kommunikál a gyilkossággal vádolt férfival.

– Félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos írt nekem, és kapcsolatba akart velem kerülni. Ismerősnek jelölt, írt, közeledni akart. Rögtön fel is hívtam a szüleimet és a páromat, hogy kiadjam magamból a rémületem – mondta ijedten Barbi, aki ismert és közvetlen emberként, szinte mindenkit visszajelöl a közösségi oldalán. – Ez egy hatalmas lecke nekem, elővigyázatosabbnak kell lenni. Nagyon közvetlen ember vagyok, egy közösségi oldalam van, azt is én kezelem, én reagálok a bejelölésekre, én válaszolok a leveleimre. Rettentő nehéz megszűrni, hogy a követők, rajongók közül az ember kit fogadjon el – mondta a csinos tévés, aki hálás a sorsnak, hogy nem került közelebbi kapcsolatba VV Fanni gyilkosával, és reméli, hogy az esetéből most nagyon sokan tanulnak és sokkal óvatosabbak lesznek virtuális ismerkedéskor.

VV Fanni november 20-án tűnt el. A rendőrség úgy tájékoztatta a 24 éves lány szüleit, hogy valószínűleg már nem él. Meggyilkolásával B. Lászlót gyanúsítják. Úgy tudni, az egykori villalakó egy időben egy párt alkotott a férfival, de szakított vele, ami közre játszhatott a tragédiában. A Bors információi szerint a B. László által bérelt autóban megtalálták a lány vérét. Illetve az autó GPS-jelei szerint Budapest– Veszprém–Dunaújváros között mozgott, így a hatóság már nem a Dunában, hanem Veszprém megye erdős területein és a gyanúsított lakhelyén, Dunaújvárosban kutat Fanni holtteste után.                   

Eltűnt a közösségi oldala

Eltűnése óta aktív volt Novozánszki Fanni közösségi oldala, ahol aggódó rokonai, barátai, és a rajongók is üzentek, kommenteltek a meggyilkolt valóságshow-hős képei alá. Ám a Bors a minap észrevette, hogy az oldal teljesen inaktívvá vált, minden adat, kép, információ eltűnt róla. Ennek három oka lehet:

1. Fanni szerettei tudták a jelszavát és inaktívvá tették az oldalt
2. Valaki feltörte az adatlapját és ennek köszönhető a passzivitás
3. A Facebook inaktiválja az oldalt, ha halotti anyakönyvet kapnak. De mivel még nincs meg a holttest, így ez elképzelhetetlen.                  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek