Celeb

Nánási Pál: Meztelenül akarom fotózni Tatár Csillát!

kbv

Létrehozva: 2017.12.09.

A fotós majdnem egy évtizede pályázik a műsorvezető aktjára. De Csilla csak fehérneműs képeket vállal.

Több tucat ismert nő, aki vállalta, hogy meztelenül is megmutatja bájait a nyilvánosságnak, Nánási Pál kamerája előtt dobta le a textilt. Tatár Csilla egyelőre nem adta be a derekát, annak ellenére, hogy ez évek óta visszatérő téma közte, és a népszerű fotós között. Nánási nem bírta ki, a műsorvezető websorozatában, a Tatár Csilla (34)-ben is bepróbálkozott: hátha végre sikerül rábeszélnie Csillát egy merész fotósorozatra.

– Csilla nagyon jó csaj, nem kérdés, hogy szeretném meztelenül lefotózni. Még a Playboynál gyakorlatilag majdnem minden hónapban megkérdeztük, hogy levetkőzik-e végre. És azóta is bármikor találkozunk, minden alkalommal megkérdezem tőle, annak ellenére, hogy pontosan tudom a választ. Ez már egy visszatérő poén kettőnk között, bár egészen biztosan szép képeket tudnék róla készíteni – mondta Nánási, aki szerint legalább egyszer az életben minden nő szeretne magáról egy szép aktsorozatot, ő arra a pillanatra vár, amikor erre Csilla is ráeszmél.

– Ha egy hölgy lát magáról egy szép, jól sikerül képet, az növeli az önbecsülését, javítja az önképét, különösen igaz ez az aktra – magyarázta a fotós, akinek kamerája előtt több ezer nő pózolt már a legnagyobb örömmel, és több tízezer gyönyörű képet készített róluk, nagyon úgy fest, Csilla nem kerülhet fel a listára. Meztelenül legalábbis biztos nem. 

– Igaz, hogy többször keresett meg a nyuszis magazin, és ahogy most is, akkor is elsősorban az apukám miatt mondtam nemet. Nem tudom elképzelni, hogy így lásson, ő is szégyellné magát és én is, ha pucéron látna – magyarázta a kosár okát Csilla, akinek még egy oka van és volt rá, hogy ezt az egyébként tényleg végtelenül megtisztelő ajánlatot évekig visszautasította.

– A képernyős lét nem minden esetben tart örökké. Arra is gondolnom kell, hogy milyen helyen és pozícióban fogok dolgozni, ha egyszer már nem leszek műsorvezető. Nem akarok akár egy húsz évvel azelőtt elkészült fotósorozat miatt hátrányba kerülni például egy tárgyaláson – folytatta a műsorvezető.

Csilla egyébként vállalt már szexi fotózást, egyszer éppen Nánási kedvéért vetkőzött le, másszor pedig egy fehérnemű­gyártó cég óriásplakátjain pózolt csipkés csodákban.

 – Azt az egy fotózást azért vállaltam el, mert a képek nem is a nyilvánosságnak, hanem Pali portfóliójába készültek, másrészt pedig nagyon szeretem a munkáit. Az elkészült képek sem feltétlenül az erotikáról szólnak, inkább művésziek. A fehérneműcég képei pedig egy kampány részeként készültek, így egyik fotósorozat sem szól öncélú magamutogatásról. Egyébként pedig a strandon sem láthatnak máshogy az emberek, mint ezeken a képeken – magyarázta Csilla.

Horváth Éva vetkőzött neki

Nánási Pál remek fotóival nem csak a férfiolvasókat örvendeztette meg évekig, számos karriert is elindított. Horváth Éva, Zimány Linda, Bencsik Tamara, Liptai Claudia is levetkőzött neki. És a Playboy atyja, Hugh Hefner is örült, hogy a magyar fotós készít képeket a feleségéről, Crystal Hefnerről. Nánási büszke az aktokra, de még büszkébben meséli, hogy Woody Allenről is lőhetett pár képet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek