Celeb

Megvalósult: az életben is gazdag lett a Dallas Donnája

Címkék
Dallas

Bors

Létrehozva: 2017.12.24.

Susan Howard számunkra egyet jelent a Dallas Donnájával és Petrocelli bájos feleségével, de az Egyesül Államokban ettől sokkal ismertebb és befolyásosabb asszony, akinek az élete a mai napig lázban tartja a rajongókat. A hetvenhárom éves Howard decemberben több magazin címlapján is feszített (a legtöbbször Dallas korabeli portréval), annak apropóján, hogy ő a száz leggazdagabb színésznők egyike. Howard kitűnő üzleti érzékkel van megáldva, mer kockáztatni a tőzsdén, érdekeltségei vannak a kozmetikai iparban, a vendéglátásban, a labdarúgásban, a divatvilágban, ráadásul erősen elkötelezett republikánus politikai aktivista, aki támogatja a fegyverviselési engedélyek szélesítését.

– A pénz eszköz, aminek segítségével valóra válthatjuk az álmainkat, és nem kell félnünk a holnapról – vallja Howard.

A színésznő azonban nem csak a pénzével, hanem az amerikaiak szerint szexis külsejével és magánéletével is kivívja az állandó figyelmet. A napokban például, miután egy szemfüles papparazzi jegygyűrűt vélt felfedezni Susan ujján, felröppent a pletyka, hogy harmadszorra is férjhez ment. A hírt a felek nem erősítették meg, de nem kizárt, mert Susan alapvetően konzervatívan gondolkodik a férfi-női viszonyokról.

– A házasság annak a jele, hogy a férfi teljes valójában elfogadja a nőt, és nincs annál jobb érzés, amikor hivatalosan is tartozunk valakihez. Ez a bizalom jele, amit jól kell tudni használni – nyilatkozta korábban a színésznő, így elképzelhető, hogy bizalmát harmadszorra is egy férfinak ajándékozta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek