Celeb

Lakást vesz Máté, a Ninja Warrior első nyertese

G. Sz.

Létrehozva: 2017.12.18.

A világon eddig mindössze hatan jutottak fel a Ninja Warrior utolsó akadályának tetejére, és ugyan nem magyar lett a hetedik, a TV2 műsorában így is győztest avattak Gyömrei Máté személyében. A 29 éves szoftverfejlesztő a tizennyolc akadályból egyedüliként teljesített tizenötöt, és bár a tizenhatodik rajta is kifogott, az övé lett a dicsőség és a győzelemmel járó ötmillió forint. Máté a veszprémi mászócsapat tagjaként már 17 éve veszi be a sík falat, és szerinte ez az alap, illetve még egy tényező kellett végső sikeréhez.

– Ehhez a versenyhez nyolcvan százalékban ügyesség és húsz százalékban erőnlét szükséges. Bár a döntős akadályokat sokan tudták volna teljesíteni, végül azért nyertem én, mert bennem ma­radt a legtöbb szufla az utolsó pályaszakasz kezdetéig – mesélte a Borsnak a mű­sor történetének első győztese. Máté mellett ugyan még ketten is eljutottak a tizenötödik akadályig, de az elcsigázott versenytársakat ott már elhagyta az erejük.

Az első magyar Ninja Warrior győztese négy és fél éve van együtt párjával, és az ötmilliós nyereménynek is megtalálta a helyét, mivel már egy ideje lakásra gyűjtött, és az eddigi megtakarítását egészítette ki a pénzzel.

– A leendő új lakást közösen vesszük majd birtokba, hiszen már jó ideje együtt élünk. A döntőre ugyan nem tartott velem, de talán jobb is volt így, hiszen legalább miatta nem kellett izgulnom – újságolta mosolyogva a bajnok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek