Celeb

Kettős életet élt VV Fanni vélt gyilkosa

uv

Létrehozva: 2017.12.20.

Több mint két hete hiába keresik a feltehetően gyilkosság áldozatává vált VV Fanni holttestét. A rendőrség előbb úgy vélte, gyilkosa a Dunába dobhatta a testet, később, az újonnan talált nyomok alapján a Veszprém körüli erdőségben kutattak, mindeddig sikertelenül. Pedig az egész országot megrázó bűntettnek gyanúsítottja is van, B. László, a valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni egykori barátja beismerte bűnrészességét. A hatóság a lány megölésével gyanúsítja az előzetes letartóztatásban lévő férfit, aki a jelek szerint kettős életet élhetett. Ismerősei közül ugyanis többen vannak, akik egészen más embernek ismerték meg őt, nem olyannak, aki ilyen szörnyű bűncselekményre képes. A Bors utolérte B. László egykori kajakedzőjét, akit lesújtott kedvenc tanítványának a rémtette. Az azóta már nyugdíj­ba vonult tanárnő még bízik benne, hogy kiderül: mégsem „Lackó” gyilkolt.

– Tisztességes, szerető családban nőtt fel Lackó, az édesanyja egy igazi angyal. A nagyszülei is mindig imádták. Hihetetlen, hogy gyilkossággal vádolják – kezdte Éva, a férfi egykori kajakedzője. – Ígéretes tehetség volt, igazi hajtós, de jó gyereknek ismertem. Utoljára Dunaújvárosban futottunk össze két éve. Ugyanolyan volt, mint kiskorában, kedves, udvarias, érdeklődő. Váltottunk pár szót, kérdeztem, hogy megnősült-e már, mondta, hogy még nem, de barátnője van – idézte fel a találkozót Éva.

VV Fanni november 20-ai eltűnése után pár nappal a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte B. Lászlót. A dunaújvárosi férfit a lány lakóhelyén, kamerafelvételekről azonosították, és bérelt autójában Fanni vére mellett számos, gyilkosságra utaló nyomot találtak.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek