Celeb

Fenyő Iván: Sokszor sírtam már nők előtt

P. J.

Létrehozva: 2017.12.29.

Fenyő Iván sírós lúzert alakít a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatában. Most elárulta, hogy mennyire tud azonosulni a karakterével. Kiderült, magánemberként sem szégyelli a könnyeit.

Mekkora kihívást jelent megformálni Bőgős Bandi karakterét? Eddig nem kifejezetten ilyen szerepekben láttuk.

Nagyon élveztem a karakter  megformálását, ami sok humort ad a sorozatnak, és igen, ilyet még sosem játszottam, pont ezért is vállaltam el szinte rögtön, hisz volt egy tökéletes lehetőség, hogy újabb oldalamról is megmutathassam magam. Egy színésznek mindig jó, ha nem skatulyázzák be, hanem szinte minden egyes szereppel újabb arcait mutathatja meg. És ez a karakter, meg például amit a Veszettekben játszottam, vagy a Szabadság, szerelemben, vagy az SOS szerelemben vagy Made in Hungaryben, mind-mind-mind más alkat, más személyiség, más külső.

Mennyire tud azonosulni a Korhatáros szerelemben betöltött karakterrel?

Tudok azonosulni vele, mert egy színésznek tudnia kell azonosulni. De merem remélni, hogy a privát életemben nagyjából az ellenkezője vagyok ennek a sírós-pityogós, éretlen, lúzer, szerencsétlen, komikus karakternek.

Ön szerint egy férfi megengedheti magának azt, hogy egy nő előtt ejtsen könnyeket?

Persze. Ez velem is előfordul. Sokszor könnyeztem, érzékenyültem már el nők előtt. Szerintem ez természetes, és megmutatja, hogy egy vagány, macsó vagy férfias ember szíve is lágy és érzékeny lehet. Annál komplexebb maga az ember és annál őszintébb a személyiség. 

Számít a korkülönbség egy kapcsolatban?

Szerintem nem igazán. A szeretet, a tisztelet, a kölcsönös vonzás, szexualitás számít, no meg az intellektuális és lelki összeillés, a már említettek mellett.

Önnek volt már olyan kapcsolata, amelyben a másik fél idősebb volt? 

Kapcsolatom nem volt, de futólag természetesen már volt dolgom idősebb nővel is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek