Celeb

Német bordélyba vitték VV Fannit

uv

2017. november 27. hétfő 04:10

Eltűnésével párhuzamosan jelent meg egy hirdetés egy német szexoldalon, ahol a lány szolgáltatásait kínálják.

Egyre biztosabb, hogy egy német bordélyházba vezetett az útja az egykori valóságshow-hősnek. Eltűnésével egy időben ugyanis Jessica néven egy német erotikus oldalon tűntek fel VV Fanni képei. A Bors beszélt Jessicával, akinek nem csak képei, a hangja is egyezik Fanniéval.

VV Fanni november 20. óta sem édesanyjának, sem barátainak nem adott életjelet magáról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a martonvásárhelyi lányt, aki sosem csinált titkot belőle, hogy egy ideje a testéből él. Családja is jól tudta, milyen szakmát választott. Édesanyja teljesen összeomlott lánya eltűnése miatt.

– Annyira tehetetlen és ideges vagyok, hogy semmilyen étel nem marad meg bennem. Öt nap alatt öt kilót fogytam. Nagyon remélem, hogy hamar véget ér ez a rém-álom, és épségben visszakapom a lányomat – csuklott el Katalin hangja. Egyszerűen nem tudtam őt lebeszélni a szexmunkáról, pedig egyáltalán nem ilyen neveltetést kapott. Tisztességes családban nőtt fel. 27 éve együtt vagyunk az édesapjával, és mindig becsülettel, szeretettel neveltük a három gyermekünket. Amint visszakapom Fannit, esküszöm, soha többé nem engedem, hogy prostituált legyen! – fakadt ki az asszony, aki éjjel-nappal a kutatja, mi lehet a lányával, eddig sikertelenül.

A Bors viszont forró nyomra bukkant, napokkal az eltűnése után ugyanis Fanni szexi képei egy német erotikus online oldalon tűntek fel.

Munkatársunk felhívta a Jessica név alatt futó hölgyet, akinek hangja megtévesztésig hasonlít az eltűnt lányéhoz. Első alkalommal angol nyelven szólt hozzá, amire magyaros akcentussal az a válasz érkezett, hogy nem beszél angolul, majd letette a telefont. Kollégánk másnap németül próbálkozott, és ugyanaz a kissé flegma, jellegzetes női hang vette fel a telefont, de hamar lecsapta a kagylót.

A Bors munkatársa Renátóval, Fanni legutóbbi szerelmével is beszélt, aki elképzelhetőnek tartja, hogy a lány Németországban prostituált, de úgy véli, nem saját akaratából.

– Tudom, sokan azt hiszik, hogy egyszerűen kiment külföldre, de nem így van. Sem az édesanyjával, sem a kutyáival nem tenne ilyet. Ha Németországban van is, biztos, hogy nem önszántából – szögezte  le Renátó, akit szombaton hat órán át faggatott a rendőrség.     

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

life.hu

Szépészeti beavatkozást végeztek Demcsák Zsuzsán - Videó

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

bama.hu

Figyelik a tilos ellenére behajtókat - írja olvasónk

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a montenegrói szélső az északmacedón szurkolókra köpött – videó

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti