Celeb

Kero: Szabálytalan ember vagyok, de nem léptem át a határt - interjú

P. J.

Létrehozva: 2017.11.09.

<p>Kerényi Miklós Gábor reagált az őt ért zaklatási vádakra, elmesélte, hogyan érzi most magát és mennyire viselte meg családját a botrány. </p>

Forrás: Kecskeméti Zoltán

A napokban rengeteg cikk, és állítás fogalmazódott meg önnel kapcsolatban. Hogy érzi most magát?

Nem érzem jól magam. Rettenetes támadásokon vagyok túl. Pletykák alapján született ez a lavina, ami nagyon megviselt. Éppen ezért most megpróbálok mindenre válaszolni.

A felesége és a fia pont aznap este lépett fel a Luxemburg grófjában, amikor először leírták a nevét a zaklatásokkal kapcsolatban. Mennyire viselte meg őket?

Nagyon. Ők remek emberek. Úgy tudom, hogy óriási sikert arattak ennek ellenére is azon az estén, amikor ez kitört. Ez a helyzet ilyenkor mindenkit megerősít.

A felesége, Frankó Tünde egyedülállónak vallja magát közösségi oldalán. Ennek köze van a botrányhoz?

Nem hiszem. Az, hogy a feleségem egyedülállóként van a kapcsolati státuszban, ez nálunk mindig egy sajátos játék. Mindketten nagyon kedveljük a játszmákat, hiszen az élet tele van furcsa és különleges pillanatokkal. A drága, csodálatos Frankó Tündével mi egy örök játékban vagyunk.

Az ön ellen megfogalmazott vádak többsége vezetői módszereiről szólt. Volt itt szó fenekelésről, fenyegetésről, ordibálásról, sajátos pedagógiai módszerről…

Szabálytalan ember vagyok, és saját sugárzásommal próbálom megsegíteni a világot és azokat, akik körülöttem vannak, hogy izgalmasabb dolgokat mutassanak, mint amit a közönség vár, és saját maguk várnak a művészetüktől. Ezekben a dolgokban gyakran megyek el a határokig. Ha valaki ezt másképp látja vagy eltorzítja, akkor könnyen olyan érzete támadhat, hogy én túlléptem azt a bizonyos vonalat. Én ezt nem érzem, de más gondolhatja így. A módszeremben, amit a Szondi-teszt alapján dolgoztam ki, nagyon komoly lelki és bevallom őszintén, fizikai terhelések vannak benne. Sok minden történhet egy ilyen tréning alatt, ugyanakkor előre tisztázzuk, hogy semmilyen sérülése nem lehet és semmilyen szexuális atrocitás nem érheti a tréning alatt.

Maros Ákos táncművész névvel, arccal azzal vádolta meg, hogy vállfával akarta elverni a fenekét. Nála is ezt a módszert alkalmazta?

Ez egy másik történet. 1994-ben egy fiatal táncossal volt egy helyzet, amiben ő renitens volt, késett, sok probléma akadt vele. Azt mondtam neki, ennek meglesz a következménye, és megfenyegettem, hogy elfenekelem, ő pedig ebbe belement. Egy szertartásos módot választottam, ami közös megegyezés alapján született, és amit bármikor abbahagyhatott és abba is hagyott. Semmi erőszak nem volt ebben. 

Amerikába is eljutott a hír

A Harvey Weinstein amerikai producer elleni szexuális vádak után itthon is kiderültek hasonló ügyek, most pedig a magyar színházi botrány visszajutott Amerikába is. Marton Lászlóról és Kerényi Miklós Gáborról ugyanis már az egyik legbefolyásosabb tengerentúli lap, a The New York Times is cikkez. Keróval kapcsolatban az 1994-es esetet emlegetik fel, amikor Marosi Ákost egy vállfával elverte.

Ön ezekután bocsánatot kért a közösségi oldalán, amelyet Maros Ákos nevetségesnek nevezett.

Miért nevetséges a bocsánatkérésem? Sajnálom, nem akartam neki ilyen típusú megalázást és 23 éves gondot okozni, elnézést kérek. Ha ez nem elég, mit mondhatnék még?

Hogyan folytatja?

Az is felmerült, hogy ne rendezzek többet. Tényleg azt szeretnék az emberek, hogy ne tudjam meglepni őket gyönyörű előadásokkal? Nincs erre szükség?

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27602_resized.jpg?avcount=1714477810
origo.hu

Drámai fordulat jöhet a frontvonalon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175898_auto_resized.png
metropol.hu

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172789_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kőkemény igazsággal szembesítette az európaiakat egy szőke, kékszemű lány a migránsokkal kapcsolatban (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27598_resized.jpg?avcount=1714477810
origo.hu

Fontos hír érkezett III. Károly király egészségügyi állapotáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166219_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714477810
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/SBjy7OM_JiYPPBBPhakm4VuN2LmTwQCgsGzs-x0Dsis/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExZGIyMmQ2OGZkMTRlNjRhZmZiMzE2ZWZhYmJiYzEy.webp
Emlék

Egészen elképesztő: így néz ki az 50 éve elhunyt Szécsi Pál sírja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9HGLOmFn8F5UDFne4_pMzjnHUQzg5KGPMESeUk-k5BI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.webp
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!