Celeb

Családi dráma miatt indult férje nélkül Ázsiába Ördög Nóra - videó

Bors

Létrehozva: 2017.11.03.

Hamarosan indul az Ázsia Expressz és vele együtt Ördög Nóra és férje, Nánási Pál közös videoblogja, amit út közben forgattak. Az első rész csak néhány perce került ki az internetre, és máris egészen megdöbbentő részleteket tudhattunk meg belőle a család életéről.

Például azt, hogy egy erdő kellős közepén egy akkora házban élnek, amiben simán elfér három gardróbszoba, a gigantikus épülethez több méternyi lépcső vezet fel, és, hogy Nóri olyan hosszan képes bőröndöket bepakolni, mint senki a világon. Férjével a videó elején még viccelődnek, például azon, hogy Nórin nincs melltartó, és az nem lesz-e baj a felvétel szempontjából, majd ahogy növekszik a káosz és eluralkodik a családanyán a bizonytalanság, egyre kevesebb szerep jut a poénoknak.

Aztán mégis elkészülnek a bőröndök, a négytagú család reggel meggyötörten indul a repülőtérre, ám ekkor történik valami, ami tényleg csak a filmekben szokott. A felvételen az látszik, hogy Palkó az indulás előtt még vígan pakol be az autóba, de a repülőtéren már csak Nóra és a gyerekek búslakodnak.

Nóri pedig a miértet is elmondja: Nánási édesapja súlyos szívbeteg, rosszul lett az elutazás napján, ezért a férfi nem is szállt fel velük a repülőre. A kialvatlanságtól és a stressztől teljesen elgyötört Nórira alig lehet ráismerni, szinte sír, ahogy alvó gyerekeire néz a repülőn, és arra gondol, mit fog tenni férje nélkül Ázsiában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek