Celeb

Álomesküvőre költi nyereményét Dobó Ági

Bors

Létrehozva: 2017.11.26.

Megküzdött az abált sertéslábbal és főleg az idővel, fojtogatta a sírás, és még magassarkút sem húzhatott a konyhában, mégis minden akadályt – és versenytársat – legyőzött Dobó Ági. Erőfeszítéseinek meg lett az eredménye, az egykori szépségkirálynő újabb trófeával gazdagodott: péntek este övé lett a Konyhafőnök címe. Tízmillió forinttal és rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb.

– Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nem vágytam a győzelemre, hiszen bárki, aki elindul egy versenyen, győzni szeretne. Persze fontos a részvétel, életem egyik legnagyobb élménye volt ez a pár hét, de győzni mégiscsak nagyon jó – mondta az eredményhirdetés után lapunknak Ági, akinek nem volt szokatlan a konyha világa.

– Klasszikus családanya vagyok, hagyományos magyar konyhát viszek otthon. A legtöbbször húslevest, gulyást és pörköltet főzök nokedlivel, a rántott hús pedig sztenderd hétvégi menü nálunk. Az elmúlt évben pedig főleg a főzelékek és pépek világában mélyedtem el, a második kisfiamnak, az egyéves Nátánielnek köszönhetően – magyarázta a Konyhafőnök VIP győztese, aki egész nyáron séfek, Marton Adrienn és egy másik szakács barátja  segítségével készült a versenyre. 

A család vele örül a sikernek és persze a nyereménynek is. A tízmilliós összegből talán párját is rá tudja venni egy esküvőre. Nem titok, kedvesével, gyermekei édesapjával a múltban viharos kapcsolatban élt. – A gyerekek érkezése kötelék és nyugvópont lett az életünkben, csodálatos mederbe terelte a kapcsolatunkat. A gyerekekkel jött az a gondolat is, hogy tegyük hivatalossá a közös életünket. Esküvőre már régóta vágyom. Az elmúlt időszakban minden pénzünk az építkezésünkre ment, a nyereményemből, remélem, jut jövőre a lagzira is – magyarázta a Konyhafőnök VIP nyertese.                   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek